o 21-10-2022 12:38 AM
Dobrý den.
Dnes mi došly chytré hodinky Galaxy Watch5 společně se sluchátkama Galaxy Buds Live.
Sluchátka mi šla připojit k telefonu hned a bez problémů, o to víc jsem se pak divil jak těžné je spárovat s telefonem Vaše hodinky.
Na Vaší aplikaci Galaxy Wearable se očividně hodinky vůbec spárovat nedají protože kdykoli když se o to pokusím, potvrdím číslo co se mi ukáže na mobilu a hodinkách současně a zmáčknu „spárovat", nic se nespáruje a ve chvíli kdy mi hodinky nařizují zkontrolovat telefon, na telefonu je pořád ta samá nabídka spárovatelných zařízení jakoby jsem se o žádné spárování nikdy nepokusil. Zkoušel jsem vše. Odinstalovat a nainstalovat aplikaci, restartovat hodinky, stáhnout aplikaci jinde... Nic Vám nefungovalo.
O to víc jsem naštvanější když v recenzích na Vaši aplikaci vidím hromadu stížností na ten samý problém co mám já!
Takže se zdá že jsem si kupoval drahé hodinky úplně zbytečně protože akorát celé dny ztrávím párováním bez výsledku očividně
Ps: telefon mám Xiaomi Redmi Note pro ale nemyslím, že to v tom hraje nějakou roli
o 21-10-2022 08:54 AM
o 21-10-2022 09:05 AM
Dobrý den. Je trochu úsměvné, jak jste došel k názoru, že "my" něco nemáme v pořádku, když je ve hře telefon jiného výrobce. Když mají problém hodinky jiné značky se Samsungem, může za to Samsung, protože to určitě blokuje. Když je problém s hodinkami Samsung s jiným telefonem, může za to také Samsung.
Zkoušel jsem najít nějakou z té hromady stížností, našel jsem ale jen tohle: https://xm.cz/blog/dotaz/samsung-galaxy-watch-5-pro-vs-samsung-wearable/
kde byl problém s podivnou verzí Google služeb v telefonu. (Což úplně nechápu, protože WearOS 3 se nepáruje přes Google, ale přes Samsung)
Samozřejmě se nabízí otázka, pokud máte lepší zdroje, než já, proč jste kupoval hodinky, které mají podle hromady recenzí takové problémy? Doporučuju hodinky vrátit do 14 dnů, pokud máte možnost a koupit něco, na co nejsou hromady stížností.
o 21-10-2022 03:13 PM
Dobrý den, děkuji za tak rychlou zpětnou vazbu ale jsem si dost jistý, že to mým mobilem není už jenom kvůli Vašim hodinkám které se spárovali hned. Přikládám odkaz na google play a ony negativní recenze: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.android.app.watchmanager
Píší tam i lidé s mobilem od samsungu a i tak mají ten samý problém. Oni to svádí na nějakou novou aktualizaci kvůli které to nejde spárovat tak jsem chtěl počkat na nějaký nový update který by to opravil ale pro jistotu jsem vám napsal sem.
Hodinky se mi opravdu vracet nechtějí, plánoval jsem si je koupit už dlouho 😕
o 21-10-2022 05:44 PM
o 12-07-2023 05:01 PM