o 10-10-2023 11:21 PM
Zdravím, mám telefon Samsung Galaxy S 21 FE 5G a pořídil jsem si k němu nedávno hodinky Samsung Galaxy Watch 6 40 mm. Čekal jsem bezproblémovou spolupráci když jde o výrobky stejné značky, zatím jsem ale spíš rozčarovaný, vůbec mi totiž nefungují notifikace.
Pár dní to bylo ok, pak se ale zničehonic přestaly zobrazovat všechny notifikace, i když jinak aplikace Galaxy Wearable hodinky normálně viděla jako připojené. Když jsem ale rozklikl nastavení a v nich Oznámení, zobrazilo se toto:
Zkoušel jsem vše - obnovit nastavení, restartovat telefon i hodinky, zkontrolovat oprávnění, vše v pořádku (však také předtím notifikace chodily a nic jsem od té doby neměnil). Pak jsem i přeinstaloval aplikaci, což jsem si trochu zavařil, protože hodinky se najednou odmítaly připojit a možnost "Přenést hodinky do nového telefonu" vždy v nějaké fázi skončila chybou.
Ze zoufalosti jsem tedy hodinky obnovil (= factory reset), opět z mobilu celé Galaxy Wearable i Watch6 Manager odinstaloval a znova nainstaloval a udělal vše odznova. Doufal jsem, že se mi většina nastavení obnoví ze zálohy, což se bohužel stalo tak u půlky.
Co je ale nejhorší, notifikace pořád nefungují a Galaxy Wearable ukazuje stejnou hlášku, jako výše na screenshotu. Neboli celé obnovování bylo zcela zbytečné a základní funkce jako notifikace prostě nejde. Už jsem opravdu zoufalý a mám chuť hodinky vrátit, takové trápení jsem s nimi nečekal.
Poradíte mi prosím, čím by to mohlo být a co ještě můžu zkusit? (Kromě hard resetu telefonu, to se omlouvám, ale to opravdu podstupovat nehodlám).
o 11-10-2023 09:47 AM
o 11-10-2023 12:34 PM
11-10-2023 02:06 PM - upraveno 11-10-2023 02:06 PM
o 11-10-2023 02:14 PM
o 11-10-2023 09:21 PM
o 30-12-2023 06:15 PM
Od minulého týdne to same na mich a přítelkyni na watch 6 40mm taky. Nechodí oznameni jak má. Zpožděno a nebo nedojde vůbec. Takže bych viděl chybu u Samsungu opět nějaký update něco pohnojil.