Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problém s notifikacemi u Galaxy Watch 6

(Téma vytvořeno: 10-10-2023 11:21 PM)
1116 Zobrazení
pajacloud
First Poster
Možnosti

Zdravím, mám telefon Samsung Galaxy S 21 FE 5G a pořídil jsem si k němu nedávno hodinky Samsung Galaxy Watch 6 40 mm. Čekal jsem bezproblémovou spolupráci když jde o výrobky stejné značky, zatím jsem ale spíš rozčarovaný, vůbec mi totiž nefungují notifikace.

Pár dní to bylo ok, pak se ale zničehonic přestaly zobrazovat všechny notifikace, i když  jinak aplikace Galaxy Wearable hodinky normálně viděla jako připojené. Když jsem ale rozklikl nastavení a v nich Oznámení, zobrazilo se toto: Screenshot_20231010_231519_Galaxy Watch6 Manager.jpg

Zkoušel jsem vše - obnovit nastavení, restartovat telefon i hodinky, zkontrolovat oprávnění, vše v pořádku (však také předtím notifikace chodily a nic jsem od té doby neměnil). Pak jsem i přeinstaloval aplikaci, což jsem si trochu zavařil, protože hodinky se najednou odmítaly připojit a možnost "Přenést hodinky do nového telefonu" vždy v nějaké fázi skončila chybou.
Ze zoufalosti jsem tedy hodinky obnovil (= factory reset), opět z mobilu celé Galaxy Wearable i Watch6 Manager odinstaloval a znova nainstaloval a udělal vše odznova. Doufal jsem, že se mi většina nastavení obnoví ze zálohy, což se bohužel stalo tak u půlky. 

Co je ale nejhorší, notifikace pořád nefungují a Galaxy Wearable ukazuje stejnou hlášku, jako výše na screenshotu. Neboli celé obnovování bylo zcela zbytečné a základní funkce jako notifikace prostě nejde. Už jsem opravdu zoufalý a mám chuť hodinky vrátit, takové trápení jsem s nimi nečekal. 

Poradíte mi prosím, čím by to mohlo být a co ještě můžu zkusit? (Kromě hard resetu telefonu, to se omlouvám, ale to opravdu podstupovat nehodlám).

0 Like
6 Odpovědi
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Asi bych pockal na update hodinek.prece jen je to novy kus a kratce na trhu,takze s nejvetsi pravdepodobnosti se chybam nevyhnete.Vydrzte
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Tohle vidím poprvé. Nemáte v telefonu nějakou aplikaci, která by to mohla ovlivnit, třeba antivir, blokátor reklam, čistič paměti...?
Zkuste ještě vymazat cache, skoro bych doporučit factory reset mobilu, protože tam musí být něco hodně špatně.
Projít nastavení oznámení, jestli třeba nejsou zakázaná oprávnění... Ale to jsou všechno věci, které by se daly dělat, kdybych měl ty hodinky v ruce a ne takto vzdáleně.
Pokud jste z města, kde je prodejna Samsung, tam mají k dispozici experty, kteří opravdu umí, například v Brně ve Vaňkovce, tak s tím zajít tam...?
Určitě to není nijak běžné chování.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Raddi
Big Cheese
Možnosti
Zdravím Vás, @Libb už Vám to obsáhle popsal, toto opravdu není normální chování, navíc na straně hodinek jste udělal vše co by Vám poradili i v servisu, co mě napadá, je připojit hodinky k jinému telefonu, jedině tak zjistíte zda není problém ve Vašem telefonu aniž by jste zbytečně dělal FR.
IT technik
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
V tomto případě se obávám, že problém má hlubší základy, než odladění systému.
IT technik
0 Like
Milkout
Pioneer
Možnosti
Mám watch 6 a telefon Samsung galaxy S23+. Vše úplně bez problémů. Jsem spokojený.
0 Like
Jirka737
Explorer
Možnosti

Od minulého týdne to same na mich a přítelkyni na watch 6 40mm taky. Nechodí oznameni jak má. Zpožděno a nebo nedojde vůbec. Takže bych viděl chybu u Samsungu opět nějaký update něco pohnojil.

0 Like