Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Problém s kvalitou připojení Wi-Fi u Galaxy Buds Pro

(Téma vytvořeno: 30-03-2022 08:26 PM)
345 Zobrazení
Iniestič
Apprentice
Možnosti
Zdravím,
dnes mi došli sluchátka Galaxy Buds Pro. Byl jsem spokojen až do té doby než jsem s nimi zavolal přes Discord nebo Whats Up. V momentě připojení k Wi-Fi začalo být nestabilní a rychlost spadla na 0.018 Mbits, když se mi to konečně podařilo změřit. V takové rychlosti se sotva načte stránka. Je možné, že se signály mezi Wi-Fi a Bluetooth ruší až tak moc? Wi-Fi mám pouze na frekvenci 2.4GHz a kanály jsem měnit zkoušel, ale nic se nezměnilo. Na datové připojení je to v pohodě a rychlost nekolísá. 

Je nějaké smysluplné řešení jak dobíjet telefon a zároveň mít zapojené sluchátka s mikrofonem? Opravdu absenci 3.5mm jacku u telefonu postrádám.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, ve vašem řípadě je to téměř určitě rušení WiFi a Bluetooth. 

Ohledně nabíjení a sluchátek zároveň, tak buď bezdrátová nabíječka + bluetooth nebo redukce a nebo já si koupit do fotoateliéru tohle: https://www.aliexpress.com/item/1005002329055792.html  (ta poslední varianta, dvě USB-C) a funguje to. Ve spojení s originální redukcí by snad mohla fungovat i sluchátka s mikrofocem, ale osobně to vyzkoušené už nemám ☹

Zkuste ještě jak se to chová na jiné WiFi, jestli jen u vás doma, je možné, že rušení přichází od souseda. Na to je dobrá tahle aplikace: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer&hl=cs&gl=US - mrkněte, jaké WiFi a jak silné u vás jsou a můžete se podívat i na to, co udělá se signálem hovor.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Iniestič

Neuvádíte jaký máte telefon? U některých modelu může opravdu interference wifi a BT způsobovat problémy. 

fajnsnek2
0 Like
Iniestič
Apprentice
Možnosti
Omlouvám se jedná se o Samsung S22+
0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, ve vašem řípadě je to téměř určitě rušení WiFi a Bluetooth. 

Ohledně nabíjení a sluchátek zároveň, tak buď bezdrátová nabíječka + bluetooth nebo redukce a nebo já si koupit do fotoateliéru tohle: https://www.aliexpress.com/item/1005002329055792.html  (ta poslední varianta, dvě USB-C) a funguje to. Ve spojení s originální redukcí by snad mohla fungovat i sluchátka s mikrofocem, ale osobně to vyzkoušené už nemám ☹

Zkuste ještě jak se to chová na jiné WiFi, jestli jen u vás doma, je možné, že rušení přichází od souseda. Na to je dobrá tahle aplikace: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer&hl=cs&gl=US - mrkněte, jaké WiFi a jak silné u vás jsou a můžete se podívat i na to, co udělá se signálem hovor.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

Iniestič
Apprentice
Možnosti
Děkuji Vám za Vaši odpověď. Bohužel mi nic jiného nezbývá než to vyzkoušet. Jen mám na Vás ještě dotaz. Zvládne adaptér 25W dobíjení? Někde jsem již četl, že s dobíjením je problém a při zátěži to nestíhá.

Aplikaci ještě zkusím.

Děkuji.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Teď myslíte u té rozdvojky? Používám originální adaptér a nabíjelo se to normálně. Nedávno jsem přešel na bluetooth, ale jestli si vzpomenu, dnes budu v ateliéru, tak zkusím, jak se to chová přes tu redukci.

0 Like
Iniestič
Apprentice
Možnosti
Ano myslel jsem rozdvojku s 2x USB-C. Mohu svá sluchátka napojit i přes USB-C. Pokud si vzpomenete dejte mi vědět. Děkuji.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Tak jsem to zkusil, připojil jsem nabíječku 65W, která podporuje superrychlé nabíjení a nabíjelo se to "rychle", tzn. těch 25W to umí, ale 45W už ne.

Iniestič
Apprentice
Možnosti
Dobře to mi bohatě stačí. Děkuji za Váš čas.
Libb
MegaStar
Možnosti

Pokud zde zaznělo něco, co vám dostatečně odpovědělo, můžete příslusnou odpověď prosím označit jako řešení, aby to pak ostatní lépe našli? Díky

0 Like