Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Problém s galaxy watch 4

(Téma vytvořeno: 02-01-2024 04:59 PM)
626 Zobrazení
musito
Apprentice
Možnosti
Zdravím, poslední dobou mám problém s hodinkami, že se mi buď tváří že jsou odpojeny ale telefon nic nehlásí nebo obráceně že telefon hlásí odpojeno, ale hodinky nic. ( většinou zprávy reset zařízení) nebo ukazatel kroku stále ukazuje 6 405 a takhle klidně několik dní v kuse, přitom telefon hlásí kroky normálně. (Neviřeší restart, občas se samo srovná ale zase se to vrátí)

Neví někdo co to způsobuje a jak to opravit. Stejný problém má i přítelkyně která má také stejný typ hodinek. 

Předem děkuji.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
MarVer
Pathfinder
Možnosti
Rada z jineho vlakna, ktera pomohla i nam, je prepnout telefon manualne na lonsky rok. Hodinky sparovat, pak hodit zpatky datum a vse funguje

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
Razielzen
Student
Možnosti
Dobrý den, mám stejný problém a podle toho co jsem se dočetl v hodnocení aplikace galaxy wearable nejsme jediní. Měla by být chyba v poslední aktualizaci wearable Apple, tak snad to co nejdřív opraví.
0 Like
musito
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, moc děkuji za informaci.
0 Like
FrancWinter
First Poster
Možnosti
Wearable aplikace je po aktualizaci k ničemu...
0 Like
Clander
First Poster
Možnosti
Aplikace úplně přestala fungovat! Po různých pokusech reinstalace a uvedení hodinek do továrního nastavení, jsem teď vlastně bez hodinek!
0 Like
musito
Apprentice
Možnosti
Mám taky stejný problém ale hodinky mi fungují jen do aplikace se mi nedaří dostat
0 Like
jphans
Explorer
Možnosti
Stejný problém, resety ani vymazani pameti a nastaveni aplikace nepomůže. Pri pokusu zapnout aplikaci se zapne režim nerusit a aplikace spadne a pak se snaží odeslat hlášení do samsungu......tohle se fakt nepovedlo. Telefon fold 5 + galaxy watch 6, opravdu pomohlo ručně změnit cas telefonu na 29.12.2023 a pak otevrit aplikaci wearable. Potom vrátit čas zpět na aktuální a zatím to funguje
0 Like
Kosák
Pathfinder
Možnosti
Měl jsem problém že hodinky byly pořád připojené přes WiFi, v aplikaci wear jsem v "O aplikaci Galaxy Wearable" našel možnost aktualizovat Galaxy watch4 Manager a od té doby je to ok.
0 Like
RadekLisztwan
Voyager
Možnosti
Taky se mi stává,že se hodinky odpojují a připojují,ikdyž je telefon vedle nich. Řekl bych,že poslední dobou to celkově stojí za prd,jak hodinky,tak aplikace wearable.
0 Like
Řešení
MarVer
Pathfinder
Možnosti
Rada z jineho vlakna, ktera pomohla i nam, je prepnout telefon manualne na lonsky rok. Hodinky sparovat, pak hodit zpatky datum a vse funguje