Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Pokoc

(Téma vytvořeno: Neděle)
35 Zobrazení
Jozkor
Voyager
Možnosti
Mam nainštalované Gemini, ked kliknem na asistenta ukážu sa hviezdy Gemini a hneď zapne klasického asistenta Google. A uz by to malo ist aj na watch ultra 7 podla článku 
0 Like
8 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Jozkor
dle našich informací by Gemini měla na hodinkách plně fungovat až s updatem na One UI 8.0. Tedy, musíme si ještě chvíli počkat.

Jozkor
Voyager
Možnosti
Ďakujem. Článok je tak napísaný, ze hneď ak máte Gemini v hodinkách. Vyskúšajte :smiling-face: dakujem za usmernenie.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer, jak uvedl kolega, tak plně funkční to bude po aktualizaci SW hodinek na nové One UI 8 Watch a novější Wear OS. Sice už se to u někoho objeví na stáří verzi systému ale je to postupné

fajnsnek2
Jozkor
Voyager
Možnosti
A ten android systém niekedy v jari?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Pro Watch 7 bych očekával do konce prázdnin, ostatní modely si počkají

fajnsnek2
Members_6iMFln6
Navigator
Možnosti

Tak tedy pánové, asi jsem s mými GW6 Classic 47mm rarita, ale u mne po nainstalování plně funguje, odpovídá na dotazy, mnohokrát vyzkoušeno viz. screen:

Members_6iMFln6_0-1752391266075.jpegMembers_6iMFln6_1-1752391279474.jpeg

Nemohu pouze najít toto v Menu, co se ukazuje ve screenu od 

Members_6iMFln6_2-1752391384116.jpeg

Neví někdo ???

jphans
Explorer
Možnosti
Taky potvrzuji plně funkční gemini v hodinkách na ultra 7, stačí podržet tlačítko a ptát se.....dokonce i uloží upomínku do samsung reminderu nebo zapnou stopky nebo odečet času atd. Hlasově vyvolat přes hey google mě to zatím při češtině nejde. Mám esim v hodinkách a jde to i na datech bez připojení k telefonu.
0 Like
Jarda85
Voyager
Možnosti
Testoval jsem vše a nikde nic nejde nastavit na Gemini
0 Like