Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Poškrábané sklíčko

(Téma vytvořeno: 25-11-2023 05:10 PM)
495 Zobrazení
zaknah
Pioneer
Možnosti

Povedlo se mi pár pořádných škrábanců na sklíčku (o hrubou zeď). Stará osvědčená metoda vyhlazení zubní pastou v tomto případě bohužel není k ničemu - povrch je černý a škrábance samozřejmě ne. Máte někdo zkušenost s něčím, čím by se to dalo opravit, případně s výměnou sklíčka? Jak moc drahá výměna je, vyplatí se? Funkce to samozřejmě neovlivňuje, ale ráda bych se škrábanců zbavila.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, můžete si nechat nalepi fólii, ta hydrogenová škrábance zahladí, ale úplně levná není a ne každému vyhovuje její klouzavost. Oprava asi nemá cenu, výměna displeje stojí asi 2000 Kč v neautorizovaném servisu, autorizovaný jsem nenašel, kolik by stál. Asi bych spíš zvážil je prodat i se ztrátou za horší stav a koupil nejnovější Galaxy Watch6, které jsou teď v akci se sluchátky zdarma případně ještě v akci, kdy druhý produkt máte za polovic.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
Moshe
Helping Hand
Možnosti
Hanko, zubní pasta je výborná na čištění stříbra, BTW 💡
Jen tolik co mohu poradit.
zaknah
Pioneer
Možnosti

To ano, na to je výborná 😊 ale dobře vyplňovala i škrábance na displejích mobilů. Proto jsem jí zkusila i na hodinkách. Skutečně vyplnila, ale vidět je to pořád, chybí ta černá barva.

Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, můžete si nechat nalepi fólii, ta hydrogenová škrábance zahladí, ale úplně levná není a ne každému vyhovuje její klouzavost. Oprava asi nemá cenu, výměna displeje stojí asi 2000 Kč v neautorizovaném servisu, autorizovaný jsem nenašel, kolik by stál. Asi bych spíš zvážil je prodat i se ztrátou za horší stav a koupil nejnovější Galaxy Watch6, které jsou teď v akci se sluchátky zdarma případně ještě v akci, kdy druhý produkt máte za polovic.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

zaknah
Pioneer
Možnosti

Děkuji za radu. Oprava se tedy opravdu nevyplatí. Asi s nimi ještě chvíli vydržím, fungují dobře a teď se mi úplně nechce kupovat nové.

0 Like
Satelit1
Pioneer
Možnosti

Stalo se mě to samé když se proti mě najednou "postavila" zeď. Prodal jsem v Mobilní pohotovosti a koupil hned nové 

0 Like
zaknah
Pioneer
Možnosti

Dali vám slušnou částku?

0 Like
Satelit1
Pioneer
Možnosti

Částka se dá na stránkách Mobilní pohotovosti předběžně vygenerovat (pro informaci o ceně) , technik pak hodinky prohlédne a vyhodnotí. Byl jsem spokojen. 

0 Like
zaknah
Pioneer
Možnosti

Děkuji za odpověď 🙂

0 Like