o 19-11-2020 01:03 PM
Dobrý den,
chtěl jsem požádat o radu zdali se dá platit v obchodech s Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE ?
Zdali ano , používám banku Moneta . Jakou aplikaci do hodinek nahrát , aby vše bylo funkční.
Moc děkuji Mančíni
Vyřešeno! Přejít na řešení
19-11-2020 01:39 PM - upraveno 19-11-2020 04:38 PM
Dobrý den @Mančíni,
aktuálně bohužel není možné platit hodinkami Samsung v obchodech v České republice. K platbě hodinkami se používá Samsung Pay a u nás není dostupný. Zatím nemáme žádné informace o tom, kdy by mohl být Samsung Pay v České republice dostupný. Platby mobilem fungují, protože jsou řešeny přes Google Pay. Google Pay není možné použít v hodinkách, protože mají operační systém Tizen.
Pokud Vám odpověď pomohla, prosím, označte ji - přijmout jako řešení.
Děkuji a přeji pěkný den.
19-11-2020 01:39 PM - upraveno 19-11-2020 04:38 PM
Dobrý den @Mančíni,
aktuálně bohužel není možné platit hodinkami Samsung v obchodech v České republice. K platbě hodinkami se používá Samsung Pay a u nás není dostupný. Zatím nemáme žádné informace o tom, kdy by mohl být Samsung Pay v České republice dostupný. Platby mobilem fungují, protože jsou řešeny přes Google Pay. Google Pay není možné použít v hodinkách, protože mají operační systém Tizen.
Pokud Vám odpověď pomohla, prosím, označte ji - přijmout jako řešení.
Děkuji a přeji pěkný den.
o 19-11-2020 04:42 PM
Dobrý den,
moc děkuji za odpověď . Je velká škoda , že hodinky bez mála za 14.000 kč a nemají tuto možnost . Pro mne velký zklamáním 😪
o 19-11-2020 08:04 PM
Ano, máte pravdu, je to škoda. Nicméně samotné hodinky to umožňují, bohužel zatím ne u nás v ČR. Pokud Vám odpověď pomohla, můžete ji, prosím, označit - přijmout jako řešení?
Děkuji.
o 21-06-2021 12:56 PM
o 29-06-2021 06:38 AM
Jo, dočkáme! A to tak, že Samsung přejde v hodinkách na systém google. Současné hodinky nebude možno upadovat, takže pokud budete chtít platit hodinkami, musíte si pak koupit nové. Což ovšem neudělám a Ťamťung u mě tímto krokem končí.
o 01-07-2021 01:54 AM
Bohužel, taky si myslím, že nakonec Samsung po přechodu na Google Wear přejde na Google Pay (který je momentálně v ČR stejně na hodinkách s Google Wear zablokovaný, tak je otázkou, jestli to pak povolí) a na Tizen už Samsung Pay v ČR řešit nebude. Nedávno jsem si koupil Galaxy Watch 3 a po oznámení přechodu na OS od Googlu a to pouze u nových hodinek docela zklamání.