Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Placení watch 5 pro

(Téma vytvořeno: 14-05-2023 05:11 AM)
1594 Zobrazení
Jarda79
Explorer
Možnosti

Dobrý den. Popřechodu z apple watch kde je placení hodinkami 10 z 10 pokusů vybaveno do 2 sekund,nechápu problémy na 5 pro. Placení včera 7 pokusů z toho 1x ano,3x ano,leč chyba ,3 x vůbec ne. Jako co to je? Apple je 100 let před samsungem,protože ty to dají na první s s odstupem od terminálu 5cm,kdežto samsung katasrofa. Jaké máte zkušenosti s placením na watch 5 pro ?

0 Like
19 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Ze zacatku jsem mel stejne zkusenosti. Katastrofa. Pak jsem ale prisel na to, ze placeni hodinkama je extremne citlive na pohyb. Takze ted platim tak, ze hodinky "priplacnu" pevne na terminal a cekam bez pohybu (nekdy i 3-4vteriny. Ale od te doby 100 procentni spolehlivost.
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Jarda79
platím běžně hodinkami už od Watch4 i teď s Watch5 Pro a taky nemůžu říct, že by to nebylo spolehlivé. Už si ani nepamatuji, kdy jsem naposledy vytáhl kartu či telefon. Je pravda, že po jedné aktualizaci to bylo horší, ale to už je za námi. Jen potvrdím, že nejlepší účinnost placení dosáhnete tím, že hodinky udržíte cca 2 vteřiny nad terminálem bez pohybu.

0 Like
tsevca
Navigator
Možnosti
No abych byla upřímná, stalo se mi asi 2x, při placení větší částky, že to nešlo, ale tam předpokládám, že jde o bezpečnostní záležitost.
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Mám zkušenosti s 2x Apple Watch, 2x Garmin, MiBand 6NFC, TicWatch 3 Pro Ultra a Galaxy Watch 4. U všech uvedených úspěšnost 100%, platby během okamžiku bez ohledu na rychlost a polohu přiložení. Pouze Samsung hodinky tak 80% a opravdu se musí někdy skoro nehybně čekat a i tak je to stres. Stejně tak platba Samsung telefony. Placení čimkoli od Samsungu je vždy o nervy. Teď čekám vlnu nevole, jak je to spolehlivý a že se musí přikládat speciálním grifem. Ale proč, když veškerá konkurence funguje vždy na 100% bez zbytečných obstrukcí.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Nevole ani ne, spíš souhlas. U S23 Ultra to jednou pipne dřív než telefon přiložím k těmto terminalu, jindy platím na 3x a telefon hlásí rychlý pohyb telefonu přitom s ním nehybu... Hodinky Garmin naprosto bez problémů a rychle placení...

fajnsnek2
middex
Pathfinder
Možnosti
S watch 5 pro platím denně a žádný problém nemám. Přikládám až těsně k terminálu a počkám na pípnutí. Jediné co je na prd, že nevím, kdy budou hodinky zase požadovat zadání pinu (výše platby na to vliv nemá). U garminu byl pin platný 24h nebo do sundání hodinek z ruky a zadával se před platbou a né až po přiložení k terminálu. Už se mi i stalo, že jsem gw5 přiložil k terminálu, ty pak chtěli zadat pin a než jsem ho stihl zadat a znovu přiložit tak terminál už platbu zrušil. Pokud ale vím, že bych mohl zdržovat 😉, používám raději telefon (s22) Tam to funguje vždy na 100%.

S10e, Tab S5e, Buds+
malmil
Pioneer
Možnosti

Co já vím tak Google peněženka na GW5 zamyká, i si hlídá aby byly zamčené, hodinky když nejsou na ruce a nechává být když jsou na ruce. Toliko info od Googlu a i provoz mi to potvrdil. Předpokládá se totiž, že pokud dáváte hodinky na ruku tak je odemknete, používáte a pokud sundáte tak se z bezpečnostních důvodů zamknou s nainstalovanou peněženkou.

0 Like
RadekLisztwan
Voyager
Možnosti
Poslední dobou stejný problém s GW 4 Classic. Skoro na žádném terminálu,ani bankomatu nefungují na první dobrou. Buď musím přiložit hodinky úplně k terminálu a platba proběhne a nebo vůbec,tzn. musím to opakovat. Předtím to fungovalo celkem dobře,jediný typ terminálu,kde to nefungovalo,tak bylo v Lidlu,tam jsem platil vždy telefonem,ten aspoň funguje spolehlivě a všude. Tuto změnu pozoruji od nějaké aktualizace,buď hodinek a nebo peněženky Google. A taky mohu potvrdit,že přítelkyně a Apple Watch a tam to funguje na 100% kdekoliv a kdykoliv. Bohužel to zase jenom potvrzuje to,že by se měl Samsung zaměřit na kvalitu,ne kvantitu.
middex
Pathfinder
Možnosti
Samozřejmě ,že se po sundání z ruky zamknou. Jde o to, že hodinky občas při platbě požadují opětovné zadání pinu i když jsou na ruce a odemklé. Prostě mám odemklé hodinky na ruce, přiložím k terminálu a musím platbu potvrdit zadáním pinu. Pochopil bych to při platbě vyšší částky ale ta na to nemá vliv.

S10e, Tab S5e, Buds+
0 Like