Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Părere watch 5

(Subiect creat la: 02-04-2023 06:53 PM)
358 Vizualizări
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Asa cum am promis, am revenit și cu o părere despre watch 5. Mai întâi sa începem cu bateria care ma impresionat din primele zile. 
22h 43 m de la ultima încărcare completa iar ceasul mai avea 70% baterie. Posibil în momentul în care bateria se va obișnui cu stilul meu o sa tina chiar și mai mult. 
Fundalurile se pot personaliza în foarte multe moduri, iar eu unul nu cred ca ma pot plictisi de ele asa ușor. 
Funcțiile de măsurare ECG, masa corporala, stres, etc, sunt foarte folositoare mai ales pentru persoanele cu probleme de sănătate. 
Am folosit și funcțiile de antrenament și nu consuma bateria atât de multă încât sa fie vizibil. În rest pot spune ca își merita toți banii ceasul galaxy watch 5.
Era sa uit de serviciile google care ma ajuta sa plătesc sau sa accesez alte pagini cum ar fi: YouTube, olx, altex, etc. Chiar dacă este un ceas, în unele momente prefer sa îl folosesc în locul telefonului. Am sa las și niște poze cu ceasul la mana împreună cu husa de la spigen. 

image

image

7 Răspunsuri
David889
Hotshot
Opțiuni
Super. Sa te bucuri de el in continuare! Am avut si eu un watch 4 de care am fost super multumit.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Ma bucur! Pozele au fost făcute de ieri seara în prezent am 31% baterie ceea ce este super bine pentru un ceas. 😀
David889
Hotshot
Opțiuni
3-4 zile te tine.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
O sa revin cu o părere la baterie după watch 5 în câteva zile sa te anunț cum sta treaba la al meu. Tot aici in comentări o sa scriu.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
După cum tine watch 5, bănuiesc ca te ar tine aproximativ 3-4 zile. În mare parte tot pentru asta l am cumpărat și eu dar când am văzut funcțiile am zis sa le și încerc 😅😀1680457794430.jpg
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Eu zic sa nu speri la mai mult de 3 zile. 2 zile jumate, cam pe acolo in cazul tau cu varianta LTE.

Ceasul este fantastic.. si eu zic ca 2, 3 zile e OK si cu bateria.
Depinde de tine si ce asteptari ai.. si eu vin de la un ceas la care ma tinea 14 zile bateria si totusi, sunt incantat de Watch 5 PRO 😉

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ceasul e excelent! Trebuie doar sa fii realist atunci când îți setezi așteptările legate de baterie altfel vei fi dezamăgit.