Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Oznámení Messengeru na Galaxy Watch 4 44mm

(Téma vytvořeno: 27-01-2023 10:15 AM)
493 Zobrazení
Helpmee
Pathfinder
Možnosti
Už nějakou delší dobu se mi na hodinkách zobrazuje jen poslední zpráva co mi přišla na Messengeru z daného chatu. Předtím jak mi přišlo několik zpráv, zobrazili se mi všechny a dokonce i obrázky, což teď nejde a nechápu to. Neměnil jsem telefon. U ostatních aplikaci jako Whatsapp, Samsung zprávy se to neděje a můžu vidět všechny zprávy co mi došly. 

Děje se to taky někomu?

Jinak nevíte proč na Galaxy Watch 4 máme pořád starou ikonu zpráv a na telefonu máme novou ikonu zpráv? (Jen mě to zajímá)

Díky
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Helpmee 

tohle je dotaz vyloženě na společnost META. Pořád aktualizacemi jednotlivá nastavení mění. Jednou to je tak, podruhé tak. Někdy se změny projeví u Messengeru, jindy u WhatsAppu apod. My uživatelé ani Samsung s tím nic bohužel neuděláme.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

2 Odpovědi
RadekLisztwan
Voyager
Možnosti
Mám to úplně stejně,předtím se taky zobrazovaly všechny zprávy,ale bez obrázků. Od určité doby pouze poslední zpráva. Dělá to prý Messenger v mobilu,na hodinkách se bohužel nedá nic nastavit,aby to tak nebylo. Poslední dobou přicházím na spoustu věcí,které se mění čas od času a nechápu,že si to někdo jako Samsung nepohlídá,aby to fungovalo jak má. Není to jenom Messenger,těch softwarových věci bych našel více.
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Helpmee 

tohle je dotaz vyloženě na společnost META. Pořád aktualizacemi jednotlivá nastavení mění. Jednou to je tak, podruhé tak. Někdy se změny projeví u Messengeru, jindy u WhatsAppu apod. My uživatelé ani Samsung s tím nic bohužel neuděláme.