Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

One UI 6 na watch5 pro

(Téma vytvořeno: 23-11-2024 02:25 PM)
324 Zobrazení
カネキケン
Voyager
Možnosti
Zdravím, neviete náhodou kedy vyjde One UI 6 na galaxy watch5 pro? Viem ze prišla na watch6 série, ale tak zhruba na watch5 série.. ďakujem vo pred.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den
ano One UI 6 se postupně šíří po světě a update pro Watch5 sérii by měl následovat. Ale přesné datum Vám tu nikdo neoznámí. Ale myslím si, že to nebude trvat již dlouho a dočkáte se.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den
ano One UI 6 se postupně šíří po světě a update pro Watch5 sérii by měl následovat. Ale přesné datum Vám tu nikdo neoznámí. Ale myslím si, že to nebude trvat již dlouho a dočkáte se.

カネキケン
Voyager
Možnosti
Okej ďakujem, akože netreba presný dátum.. len tak približne mesiac aký. Pozeral som nejaké články ale nenašiel som nič, preto sa pýtam tu, či neviete viac než ja 😅 ale ďakujem za odpoveď
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Nenašel jste nic, protože je to opravdu těžké předvídat. Při testování se mnohdy objeví chyby a updaty se zpožďují.

Jozkor
Voyager
Možnosti
Dúfam, že ma ďalší týždeň. Snáď nebudem sklamaný z aktualizácie, ze sa neviem dočkať a nakoniec skoro žiadne zmeny.
0 Like
Oli03
Pioneer
Možnosti
Stále ještě není ani na Galaxy watch 6 classic.
0 Like
カネキケン
Voyager
Možnosti
Ale na watch6 su?
0 Like
カネキケン
Voyager
Možnosti
Alebo chod do galaxy store a medzi updates pozri či máš aktualizáciu na wearable watch5 sa nejako vola, dostaneš 3 nové ciferníky z watch7 a watch ultra. Plus novy One UI look.
0 Like
Oli03
Pioneer
Možnosti
Ciferníky mám, ale myslela jsem novou aktualizaci One UI 6
0 Like
カネキケン
Voyager
Možnosti
Ja viem, ja si na ňu počkám dlhšie, mám galaxy watch5 pro..
0 Like