Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Odpájanie hodiniek watch 3 od telefonu Honor 10

(Téma vytvořeno: 27-10-2020 05:31 PM)
1853 Zobrazení
Petra_309
First Poster
Možnosti

Ahojte, kúpila som si watch 3 a mám telefon Honor 10. Prvé pripojenie k telefónu išlo v poriadku ale inak sa mi stále hodinky odpájajú. Aj keď mám nečinný telefón, alebo keď zapnem nejakú aplikáciu napríklad Instagram stále vibrujú ako keby sa stále pripájali a odpájali. Už som skúšala nejaké možnosti ako to spraviť ale zatiaľ nič nepomáha. Tak neviem či je to hodinkami alebo telefónom. Mal by ste niekto ešte nejakú radu ? Ďakujem .  

0 Like
3 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @Petra_309 

Můžete vyzkoušet vypnout optimalizaci baterie pro aplikace Galaxy Wearable + Galaxy Watch Pluggin. Telefony značek Huawei/Honor a Xiaomi mají poměrně agresivní battery management, a ukončují aplikace na pozadí, a to způsobuje odpojování hodinek. 

fajnsnek2
0 Like
Petra_309
First Poster
Možnosti

Mal by ste pre mna ešte nejakú inú radu? Skúsila som to a stále sa mi odpájajú. Ďakujem pekne za radu. 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Petra_309  Ještě se podívejte do Nastavení Bluetooth zda tam v zařízeních máte Galaxy Watch 3. Nemám bohužel doma žádný telefon Honor abych se mohl podívat do Nastavení. Pokud hodinky nenajdete v seznamu BT zařízení, přidejte je jako v tomto vlákně

https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s10e-s10-s10/samsung-galaxy-s10e-huawei-watch-gt-problémy...

fajnsnek2
0 Like