Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ochrana displeje Galaxy Watch Active 2

(Téma vytvořeno: 21-12-2019 05:00 PM)
2888 Zobrazení
30 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Bronislav1 

Vím, že uživatel @dandydan zmiňoval že bude něco podobného kupovat. Zkuste mu případně napsat soukromou zprávu.

Folii mám ze Samsungu a nezmůžu si stěžovat, 299 stojí ta základní a pak mají ještě 2 druhy. Folie neni téměř znát, chrání i při pádu a nárazu, lepí v každé oficiální prodejně Samsung.

fajnsnek2
0 Like
hudyss77
Explorer
Možnosti

zde jsem dával i foto

https://eu.community.samsung.com/t5/Wearables/Galaxy-Watch-Active-2-Vyda%C5%99en%C3%BD-n%C3%A1stupce...

LG G8s/SG watch Active 2–Garmin Venu/Galaxy buds
0 Like
Bronislav1
Pioneer
Možnosti

Součástí toho krytu je i sklíčko že? Nedostává se pod něj jemný prach?

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@hudyss77napište zde prosím dojmy z dlouhodobějšího použivání. Děkuji :winking-face:

fajnsnek2
0 Like
hudyss77
Explorer
Možnosti

Tohle pouzdro je celosilikonový, kryje celý displej a boky a začíná na spodní hraně hodinek. Dotyk na displeji i přes ten silikon je bezproblémů. Jen mít pořádně vyčistěn displej a vnitřek pouzdra před nasazením aby tam nebyly vidět takové ty "mastné" fleky. Prach se pod pouzdro nedostává. Jen jednou jsem musel pouzdro sundat a vše vytřít dosucha, jak se tam dostala voda. Trochu hodinky zvětší průměr, ale to mi vůbec nevadí. Byl jsem zvyklý na větší ciferníky a na mém větším zápěstí to vypadá lépe než bez pouzdra. Za mě musím potvrdit, že se jedná o slušnou ochranu displeje, tak i lunety a boků před poškrábáním a nechtěným úderům.

Bronislav1
Pioneer
Možnosti

Ta voda by mi asi vadila, protože chci hodinky používat i na plavání. 

0 Like
hudyss77
Explorer
Možnosti

To chápu. Ale sundání a následné vysušení je záležitost několika vteřin.

0 Like
Bronislav2
Student
Možnosti

Zdravím uživatele watch active a active 2. Všiml jsem si, že u barevných variant těchto hodinek, tam je to hodně vidět, dochází k odlupování nebo vydírání povrchové úpravy v místě přechodu sklíčka a pouzdra hodinek. Myslím, že tento problém tady některý uživatel již reklamoval. Zajímalo by mě jak jste na tom vy po delším používání hodinek. Můžete případně přidat i foto. Děkuji přeji hezký den.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Bronislav2 

Problém ohledně kvality hodinek měl 1 uživatel, který měl evidentně špatný kus, a servis mu hodinky vyměnil. Osobně mám hodinky již 1,5 měsíce, a mám je stále ve skvělém stavu. Na display jsem zejména pro svůj klid nechal v prodejně Samsung nalepit ochranonou folii. Foto přikládám

20191228_120200.jpg

fajnsnek2
0 Like