Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Notifikace whatsapp a messenger

(Téma vytvořeno: 31-08-2023 07:24 PM)
2120 Zobrazení
HOPI77
Apprentice
Možnosti
Zdravím, už nějakou dobu (možná tak týden) mi nechodí notifikace na hodinkách Galaxy Watch 4 z whatsappu a messengeru. Jime aplikace fungují (instagram, zprávy...). V nastavení je mám aktivované, dneska jsem provedla aktualizaci. Poradíte mi někdo, nebo to je nějaká chyba systému? Děkuji 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Nemate v hodinkach primo nainstalovanou whatsapp aplikaci? To mi taky nechodily notifikace. Ale stacilo whatsapp z hodinek odinstalovat a notifikace do hodinek (na whatsapp v telefonu) opet zacaly chodit

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Whatsapp prijde tak každá čtvrtá zpráva a messenger mi nefunguje ani v telefonu (většinu času), to je prostě Meta a už ani jablickari nejsou 100%, messenger blbne i na iOS.
IT technik
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @HOPI77
prakticky se můžu podepsat pod kolegu výše, akorát s tou aplikací WhatsApp to mám o trochu lepší. Messenger to už radši nekomentuju.

0 Like
HOPI77
Apprentice
Možnosti
Je pravda, že i na telefonu mi to dělá problém u messengeru, ale whatsapp je v pohodě.....ale na těch hodinkách prostě nic. Děkuji za info že v tom nejsem sama😤
0 Like
HOPI77
Apprentice
Možnosti
No je to celkem naprd všechno....děkuji
0 Like
Řešení
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Nemate v hodinkach primo nainstalovanou whatsapp aplikaci? To mi taky nechodily notifikace. Ale stacilo whatsapp z hodinek odinstalovat a notifikace do hodinek (na whatsapp v telefonu) opet zacaly chodit
HOPI77
Apprentice
Možnosti
Zkusila jsem a zdá se, že to funguje.....děkuji za radu 🙂
0 Like
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
WhatsApp i Messenger mi na talefonu a Watch4 cinká okamžitě v moment odeslání. Stačilo aplikacím vypnout optimalizaci. S optimalizaci zprávy na telefonu chodily až při odemčení nebo otevření aplikace, děs. Spousta lidí to tak má a jen nadává a dává negativní hodnocení ve Store.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Akorát už nemáte ty možnosti jako s plnohodnotnou aplikací v hodinkách.

Wolfino_cz
Journeyman
Možnosti
Blbost. Stále si chodí jak chtějí... Jednou hned nebo po 5 min.
0 Like