o 19-07-2021 03:00 PM
Před rokem jsem si u alza.cz koupil samsung galaxy watch active2, u kterých se samsung chlubí voděodolností a modem pro plavání. Asi před měsícem jsem plaval ve sladké vodě a po pár minutách se sám od sebe vypl vodní mod a vypadalo to jako kdyby se zaseklo tlačítko, potom se dostaly do bootlopu a vyply se. Po pár minutách se znovu zaply ale vrátily se do továrního nastavení. Ten den se mi to nechtělo řešit a šel jsem spát. Ráno byli hodinky vybité a po připojení nabíječku se dostali do modu wireless download a po dalších pár hodinách přestali fungovat úplně.
O tomhle problému jsem četl než jsem si hodinky koupil ale říkal jsem si že je to samsung a určitě nepřestanou fungovat po plavání ve SLADKé neupravené vodě. Ale boužel to tak je. Nebuďte samsung fanboyové jako já a poučte se z chyb někoho jiného a samsung si nekupujte...
Hodinky jsem u alzy reklamoval ale reklamace byla "samozřejmě" zamítnuta s odůvodněním Mechanické poškození/ poškozeno nevhodným zacházením. Zaměstnanec byl dokonce tak "hodný" že my řekl že tam bylo nalezeno poškození kapalinou.
A ješte kdyby to nebylo dostatečně na nic tak jim trvalo zamítnout reklamaci skoro celou lhůtu 30 dní.
Jakékoliv hodinky od samsungu si prosím nekupujte a pokud se vám něco podobného stane tak prosím alespoň napište co nejvíce negativních recenzí etc. aby si svůj přístup samsung alepspoň vychutnal.
Přijde mi naprosto nepřijatelné aby výrobce zamítl reklamaci poškození způsobeného normálním používáním.
Samsung jsem měl vždy rád ale tohle je opravdu nepřijatelné a věnuju v příštích pár měsících alespoň několik desítek hodin nadáváním na tuhle neuvěřitelně špatnou značku...
o 15-11-2022 06:27 PM
Já teda nakupuju na CZC naprosto všechno ať od Samsungu či jiných značek (Apple, Bose, JBL atd.) a vždy bylo všechno z oficiální CZ distribuce. Ani jsem si nevšiml, že by vůbec nějaké šedivky nabízeli. Naštěstí jsem nikdy nic reklamovat nemusel.
o 15-11-2022 07:20 PM
Není to běžné, ale ani vyjímečné.
o 16-11-2022 02:55 PM
Stalo se mi v létě totéž s Galaxy Active Watch (prvními, ještě bez čísla). Certifikaci voděodolnosti měly stejnou jako GAW2. Bohužel jsem je měla 2 roky a kousek když jsem s nimi poprvé vlezla do bazénu. Udělala jsem fakt jen pár temp a chvíli si ve vodě hrála s vnoučaty. Display začal divoce blikat, pak zčernal a bylo po hodinkách. Zkusila jsem je nechat pár dní vysychat a když to nepomohlo, letěly do popelnice ☹️
o 21-11-2022 11:18 PM
Díky za přístup Samsungu! Po přečtení tématu ani nebudu GAW2 reklamovat - měsíc před koncem reklamace stejný problém. Samsung hodinky už nikdy a ostatní zboží si 2x rozmyslím alternativní značky. Sbohem.
o 16-08-2024 02:30 PM
Zdravím.
Můžu vás ujistit, že tahle zpráva je stále aktuální.
Rok zpět jsem si koupil Samsung Galaxy Watch 5 44mm a před měsícem jsem je reklamoval kvůli tomu, že se nechtěly zapnout.
Reklamace samozřejmě neprošla, protože je v nich údajně poškození kapalinou, což je vtipné, poněvadž jsem je ani jednou neměl v bazéně ani nikde jinde, kde by mohly přijít k úhoně kapalinou. A jestli neumí vydržet ani pot na ruce, tak je toto zařízení úplně neoprávněně certifikované a absolutně k ničemu.
Nejsem odborník, ale řekl bych, že než dát 9k za nový model si příště radši koupím Xiaomi band, který je levnější a má víceméně stejné funkce.
Doporučuju nikdy tyhle produkty nekupovat a vyhnout se jim obloukem.
21-08-2024 09:52 AM - upraveno 21-08-2024 09:54 AM
To odpovídá reklamační strategii či pokynům, které mají servisy zjevně od samsungu. Zamítat na jakékoliv blbosti, protože zákazník se v 9 z 10 případů bránit nebude. Si vezměte, že byste musel zaplatit 3-5 tis. Kč za znalecký posudek a týdny či měsíce se s nimi hádat o svůj nárok. V případě hodinek to každý vzdá, na což spoléhají.
Takže u hodinek se to hodí na přítomnost vody, protože jsou sice vodotěsné, ale jen pří úplňku, nesmí se s nimi do slané vody, do chlorové vody, plavat asi pouze nad hladinou a nesmí se s nimi sprchovat. Zkrátka, vždycky se najde důvod.
U skládaček je to zase jakýkoliv náznak poškození kloubu. Je tam škrábanec? Tak to je chyba zákazníka a výrobce nemůže za vadu mechanismu.