Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

NFC Active 2

(Subiect creat la: 10-04-2021 03:57 PM)
2364 Vizualizări
Bogdan47
Navigator
Opțiuni
Salutare. Ma tot gândesc sa achiziționez un Galaxy Active 2 și as vrea sa știu dacă exista posibilitatea de a plăti cu el, am înțeles ca Samsung Pay nu exista, dar nu se pot instala pe smartwatch aplicații de banca cum ar fi George, ING Bank etc ? 
16 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut. Nu se poate face nimic, cu există la noi în România metoda de plată de la Google și anume Google Pay unde îți poți adăuga cardul pentru a folosi plata cu Google Pay, așa trebuie și cei de la Samsung să facă și pentru România, deci altfel nu se poate face nimic.
0 Aprecieri
Bogdan47
Navigator
Opțiuni
Deci nu se pot instala nici aplicațiile de banking nu?
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu, cardurile vor fi gestionate exact așa cum sunt în Google Pay, când va fi disponibil Samsung Pay în România atunci se va putea adăuga cardul în Samsung Pay și abia atunci vei putea face plăți cu ceasul.
Bogdan47
Navigator
Opțiuni
Am înțeles, atunci va trebui sa ma reorientez către alta firma în care se poate folosi NFC.
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Garmin, Fitbit sau Apple sunt singurii care suportă aplicații de plată pe ceasuri. Si cele cu wear OS dar nu știu ce se mai găsește pe la noi.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Tu știi ce este mai bine, dar recomandarea mea ar fi dacă ai un telefon Samsung să mergi pe un ceas de la Samsung, deoarece ca pe viitor să nu existe vreo problemă cu incompatibilitățile dintre un ceas ce nu este de la Samsung. Acum nu știu cum comunică aplicațiile de la un ceas care nu este Samsung și un telefon care este Samsung și la fel și bluetooth, poate la început vor comunica foarte bine, dar pe parcursul unui update la un ceas ce nu este Samsung cine știe ce probleme va avea acel ceas de incompatibilitate după acel update.

Fiecare face ce vrea și folosește orice firmă de ceas vrea, mai ales că în viitor va apărea Samsung Pay. Acum să îți iei un ceas doar pentru funcțiile de plată chiar nu se prea merită, dar cum am mai zis fiecare face ce vrea.
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare! Cred ca nu se va implementa prea curand Samsung Pay la noi, mai ales ca urmeaza sa apara Galaxy Watch 4 care, potrivit zvonurilor, ar urma sa ruleze Wear OS. Deci va fi disponibila metoda de plata prin Google Pay. Totusi, cred/sper ca Samsung va implementa pana la urma si Samsung Pay, insa asta tine si de sistemul nostru bancar. 🤞
Bogdan47
Navigator
Opțiuni
Ma gândeam sa aștept Active 3, dar dacă găsesc o oferta la alta firma cu NFC nu cred ca mai aștept:)). Mulțumesc totuși pentru informații
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Cu placere! Tu stii cel mai bine care sunt criteriile d u p a care te ghidezi in alegerea unui ceas. Pentru mine nu conteaza faptul ca nu este implementata, inca, metoda de plata prin Samsung Pay. 👍Am doar ceasuri care necesita conectare prin bluetooth cu telefonul. Si am instalata aplicatia de la banca, respectiv BCR, care imi permite sa platesc cu telefonul. Deci, neavand ceas cu LTE, oricum este necesar telefonul.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Recomandare dacă mergi doar pe partea de plăți și nu vrei să dispui de toate funcțiile ce le oferă Samsung și alte branduri scumpe poți merge pe GAMA de FITBIT, uite aici o recomandare de FITBIT https://www.emag.ro/ceas-smartwatch-fitbit-versa-3-midnight-soft-gold-fb511glnv/pd/D3S6W3MBM/?utm_ca... deși aici este comunitatea Samsung.
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Sper să citească review-urile negative la ce ai trimis tu. Din ce văd acolo e o mizerie ceasul. Să nu mai vorbim că trebuie să plătești și cont premium pentru a folosi toate beneficiile ceasului.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Am văzut și eu review-urile și sunt puțini care se plâng și mulți care recomandă acest ceas, plus că dacă îl deranjează produsul are timp de 30 zile drept de retur. Eu când recomand un produs ma uit întâi la specificații + review-uri iar dacă review-uri sunt mai multe pozitive decât negative, abia atunci pot recomanda un produs. Repet are drept de retur 30 de zile dacă cumva nu-i convine ceva!
0 Aprecieri
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Dacă vrea ceva cu WearOS sau sa nu fie samsung eu recomand Ticwatch Pro 3 GPS. Aproximativ 300 de lei în plus și net super fără nici o discuție.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Mulțumesc pentru recomandare, dar nu eu am nevoie de vreo recomandare ci cel care a postat acest TOPIC. Eu sunt FAN SAMSUNG indiferent dacă are Samsung Pay sau nu. Iar în ceea ce primește Samsung Pay se lucrează la respectiva funcție / aplicație pe partea de România. Așa că nu mor să stau să aștept să fie disponibil Samsung Pay la noi în România, plus de-asta un ceas inteligent (SMART) nu îl i-au doar dacă are NFC.
0 Aprecieri
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Nu ți-am recomandat ție, am zis "dacă vrea" și i-am recomandat deja. La fel și eu tot Samsung sunt mulțumit și o să continui cu ei.
0 Aprecieri
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Eu am un Galaxy Watch 3, știam de înainte ca nu pot folosi Samsung Pay dar atât timp cât am Google Pay pe telefon sunt ok. Adică pe mine chiar numa încurcă acest lucru deloc. Mai pot trăi așa câțiva ani, nu simt nevoia acum să pot plăti și cu fermoarul de la buzunar.

Eu sincer recomand pentru compatibilitatea super bună între watch 3, galaxy s20 și galaxy buds plus.

Nu ai aplicații google pe el dar oricum samsung health e mult mai bună decât google fit.
Nu ai google assistant, ai Bixby, dar pentru trimis mesaje, apeluri și căutări este suficient.

Aplicația YouTube music funcționează pe ceas in cadrul Samsung music. Poți naviga prin lista de melodii din playlist, next, pause etc

Dacă vrei ceva cu google pay (WearOS) întra pe site-ul lor și vezi acolo lista cu ceasurile ce au WearOS. Din ce am înțeles TicWatch Pro 3 GPS ar fi cel mai bun cu WearOS.