Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nejde odpovídat na Messenger

(Téma vytvořeno: 23-01-2025 09:03 PM)
91 Zobrazení
Sheeni
First Poster
Možnosti

Zdravím, mám pár dnů nové hodinky Samsung Galaxy Watch 4 classic, 46mm a nejde mi odpovídat na Messenger. Normální zprávy a WhatsApp bez problémů, to jsem si stáhla i aplikaci, ale aplikace na Messenger do hodinek asi neexistuje (s tím jsem ochotná se smířit). Každopádně když mi do hodinek přijde notifikace z Messengeru, mám normálně možnost odpovědět, napíšu zprávu, hodinky někdy zahlásí, že operaci nelze dokončit, ale většinou, že "odesláno", ale prd, žádná zpráva se nepošle. Messenger využívám nejvíc a hodinky jsem chtěla hlavně i proto, abych kvůli každému smajlíku nebo "ok" nemusela sahat po telefonu, takže je to dost otravné. Nevíte prosím co s tím? Předem děkuji za odpověď a jen ještě podotknu, že hodinky mám spárované s Xiaomi mi10T.

0 Like
14 Odpovědi
tondaskater
Explorer
Možnosti
Přesně to si myslím i já a můj otec. Já GW Ultra, otec GW 6 Classic. Problém je jen s FB Messengerem - problém sledujeme cca od prosince 2024. Řešení nikdo nezná, možná One UI7, možná aktualizace Messengeru... je to hrozné.
0 Like
Marti9331
Apprentice
Možnosti
Zdravím, nedávno jsem zjistila taktéž, že mi nejde odpovídat na zprávy Messenger. Vše ostatní na hodinkách funguje jen tohle ne. Vyřešil to nějak někdo? Mám hodinky Galaxy watch 4 a telefon Galaxy S24. Jinak jsem tedy aplikaci odinstalovala, smazala data, paměť, dokonce jsem hodila do továrního nastavení samotné hodinky, ale nic z toho nepomohlo. Děkuji za odpověď.
0 Like
Backmaja
First Poster
Možnosti
Mám stejný problém. Přeinstalovala jsem od začátku hodinky a dokonce opětovně instalovala messenger v telefonu a nic. Pořád jen ,,odesláno,, , ale v chatu se to neobjeví
0 Like
Tom24376
First Poster
Možnosti
Ano, stejný problém, a nadále přetrvává 🤔
0 Like
Kristl
First Poster
Možnosti
Též stejný problém
0 Like