Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunkční Google pay na GW4

(Téma vytvořeno: 05-02-2022 07:24 PM)
810 Zobrazení
isivolf
Voyager
Možnosti
Ahoj všem. Včera přišla studená sprcha v podobě nefunkčnosti Google pay na GW4. Stalo se to z ničeho nic při placení na benzínce. Po přiložení hodinek k terminálu se mi na displeji zobrazila zpráva, že moje hodinky nepodporují software. Chápete to? Neudělal jsem nic, co by mělo způsobit tento problém. Prostě se to objevilo z ničeho nic. Nepomohla ani deinstalace a reinstalace aplikace v hodinkách. Rozhodl jsem se tedy celé hodinky resetovat. Teď mám vše opět připravené, ale zatím jsem neměl příležitost odzkoušet, zda už vše zase normálně funguje.
Jsem z toho vážně rozladěn. Stane se něco, co člověk nemůže předpokládat, co ničím nezavinil a co člověka může dostat do nepříjemné situace. Kdybych byl například běhat bez mobilu a chtěl si někde koupit pití, měl bych smůlu. A nemluvím o tom, kolik času jsem zase strávil u resetu a nového nastavování celých hodinek. Tohle je prostě neomluvitelné!!! Proč do prčic Samsung pořád produkuje nová a nová zařízení, která mají vždy mouchy. Proč raději nepočká,nevychytá to a teprve po řádném odzkoušení náročnými uživateli to dá do prodeje? 
19 Odpovědi
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Tak po aktualizaci GW4 a následném Resetu mi už nejde zpětně přidat karta do G Pay v hodinkách. Zkusil jsem další Reset, nainstalovat starší verzi G Pay z 09/2021, dvakrát návštěva banky a spoustu dalších pokusů, že mi i Google na 24hod zablokoval vaškeré platební pohyby, ale prostě karta přidat nejde. Před cca 14 dny nebyl žádný problém kartu přidat. Tak už fakt nevím co dělat, ale hodinkami jsem už asi "doplatil"😭

0 Like
Jenucha
Journeyman
Možnosti
Osobně po již zmíněném restartu a opětovném nastavením Google Pay vše funguje jak má. Vůbec mě nenapadá co by mohlo být příčinou.
0 Like
Brona
Journeyman
Možnosti

Po posledním velkém updatu hodinek Galaxy Watch4 a jejich resetu nelze přidat žádnou platební kartu do GPay. Do té doby jsem používal úspěšně od počátku prodeje hodinek 8 karet 8 bank. Do telefonu Galaxy S10 přidat jdou. Placení telefonem jsem teď nově ještě nezkoušel. Reset hodinek ani odinstalace GPay z hodinek a telefonu nepomohl.

V recenzích na Google Play je toho plno.

Jediná funkce, proč jsem přešel z Galaxy Watch na Tizenu na Watch4 na Wear OS je tak v háji. 

MRMS
Pioneer
Možnosti
Mne to proste nejede a zacina me to pekne jeb**. Zlatej Apple
0 Like
isivolf
Voyager
Možnosti
Vypadá to, že u některých modelů je po aktualizaci problém přidat platební karty do Google pay. Zaznamenal jsem to i na zahraničních fórech. Vůbec netuším, čím to může být. Zřejmě jde o nějakou chybu a bude trvat nějakou dobu, než to Samsung nebo Google vyřeší. Já tedy momentálně problém nemám. Karty, které jsem měl přidané před aktualizací, zůstaly v aplikaci a fungují normálně. Nechápu, jak může někdo vydat aktualizaci, která nakonec způsobí víc škody než užitku.
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

isivolf: Čau, docela by mě zajímalo, když jsi sice aktualizoval, ale neprovedl HR, jestli by tě tam karta šla přidat. Tak aktualizace + HR přidat nejde. U přítelkyně u neaktualizovaných přidat jde. A u aktualizovaných bez Resetu??? Nemáš prosím možnost vyzkoušet? Hlavně si nesmaž ty své funkční 😜

0 Like
isivolf
Voyager
Možnosti
Ahoj, tak jsem to vyzkoušel a přidal do hodinek další kartu. Bylo to bez problémů a karta se přidala. Je to opravdu zvláštní.
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Čau, tak díky moc za ochotu. Tak už mě jen napadá, že je to opětovnou instalací G Pay do hodinek po Resetu, která tam nějak nesedne. Já po aktualizaci už dělal HR třikrát!!! 1)baterka letěla dolu 15% za hodinu, aniž bych se hodinek dotkl  2)kvůli nemožnosti přidat kartu  3)nějak se sekl "SmartGesture" a po otočením zápěstí zpět se hodinky nezhasly+tato funkce měla druhé místo na výpisu spotřeby baterie. Dneska zase po otočení lunetou se přehnalo 15 dlaždic, jak když projede rozjetý vlak, takže vidět byl jen čas a pak ta poslední. Stejně tak otočení zpět, jen to samo prolétlo. Peču na to, už mě to fakt nebaví denně něco řešit. Do té aktualizace nebyl jediný problém.

0 Like
isivolf
Voyager
Možnosti
Taky mě štve tahle filozofie. Zajímalo by mě, kdo a jestli vůbec ty jejich produkty zkouší. Jestli mají třeba přímo uživatele, kteří předtím, než to pošlou do světa, zkouší v běžném provozu, jestli vše funguje jak má. Přijde mi, že je to spíš na uživatelích, kteří zjistí problémy a pak musejí dlouho čekat na opravu. Všiml jsem si třeba, že při detekci chůze se objeví návrh na přepnutí k manuálnímu měření, který je ale v angličtině. Jak je to možný? Kdo to zanedbal, že je to anglicky a ne česky? Je to sice prkotina, ale prostě to je chyba! Vážně mě s tímhle Samsung štve. Ale bohužel to je tak jediné, co člověk může. Být naštvaný.
0 Like
Vaclav00
Journeyman
Možnosti

jen souhlasim, google pay na watch 4 katastrofa, opakovane reset ale je to cim dal horsi

0 Like