Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunkční EKG na hodinkách Samsung Galaxy Active 2

(Téma vytvořeno: 04-03-2021 07:08 PM)
972 Zobrazení
Filip Mráz
First Poster
Možnosti

Dobrý den,

vlastním hodinky Samsung Galaxy Watch Active 2 (E304) s verzí Tizen 5.5.0.2, softwarovou verzí R820XXU1DUA7 a telefon Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) s aktuální systémovou verzí NRD90M.G920FXXS6ETI6 na verzi Androidu 7.0.
Od nainstalování softwaru (Samsung Health Monitor - Verze 1.1.0.183), který vyšel v minulých dnech jsem zjistil, že z nově přidaných funkcí (tlakové měření a měření EKG) funguje pouze měření tlaku. Při měření EKG postupuji přesně podle instrukcí (tj. nosit hodinky na levé ruce a více než 10 minut před měřením, namáčení kůže a všechny další podobné instrukce), a i přesto hodinky nic nezměří a oznámí ať zopakuji akci za několik minut. Na zahraničních community Samsung fórech jsem se dočetl, že jde o Samsungu známý problém, na který má zřízený speciální tým, který závady řeší (https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-Watch/ECG-not-working-on-Galaxy-Watch-Active2/td-p/143892...). Jaký má být postup zprovoznění této funkce v naší lokalitě (tj. mimo US)

Hezký den,

F. Mráz 

0 Like
4 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Filip Mráz 

Co se týká měření EKG u modelu Active 2, již tady jeden uživatel reportoval problém. Mohlo by se také jednat o chybu senzoru v hodinkách, protože u Watch3 nikdo problém zatím nereportoval.

fajnsnek2
0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti

U mých active 2 tedy měření EKG bez problému. Ještě se mi nestalo, že by hodinky zahlásily problém během cca 20 měření. Pouze jednou, ale to bylo vysokým tepem (nad 100). O víkendu zkusím nastavit měření tlaku.

PecaIII
Apprentice
Možnosti

U mě funguje normálně. Jediný problém byl, pokud jsem držel prst na tlačítku moc zlehka, musel jsem opakovat měření. Lepší je trochu prstem tlačit, ale ne tak moc aby se tlačítko nezmáčklo.

0 Like
Euvi
First Poster
Možnosti
Dobry den, ***** 2 dny se pokousim zmerit ekg, i kdyz postupuji presne podle instrukci, nezmeri se nic - stale jen dokola pokyny. Kdyz se mi dnes asi na sty pokus mikro pohybu podarilo zacit merit, pokazde to skoncilo na 20 sekundach, protoze se pry hybu (pouze normalne dycham). Abych tedy dosla do cile odpoctu 0, musim zadrzet dech. A vysledek? Z 10000 pokusu 4 zaznamy dojdou do 0 s vystupem "nekvalitni zaznam". Jak mohu, prosim, docilit nejakeho normalniho zmereni? Software je aktualni. Dekuji!
0 Like