o 10-04-2019 08:08 PM
Ahojte,
mam problem se zminenou synchronizaci z hodinek do telefonu... Hodinky mam tyden a ze zacatku fungovala, pak obcas automaticky a obcas manualne, pote uz jen manualne, az nakonec dva dny uz vubec.
S ostatnimi funkcemi v GW nemam zadny problem. Nedelal jsem proto reset, ale v telefonu odinstaloval a znovu nainstaloval Shealth. Ted pro jistotu nereaguje uz ani na manualni sync.
Nechce se mi mic do endomonda ci podobnych, byl bych tedy rad kdybyste mi dali tipy jak to vyresit.
Predem diky.
11-04-2019 08:50 AM - upraveno 11-04-2019 08:51 AM
Ahoj,
podobné problémy se již zde řešily a víceméně pomohlo - reinstal aplikace, vymazání mezipaměti, vymazání dat aplikace
o 11-04-2019 09:08 AM
Procházel jsem zdejší témata a vše toto vyzkoušel. Zatím bez nápravy. Mělo by se synchronizovat ikdyž tel. není na wifi? Po třetím reinstsalu se to večer chytlo, dnes už ale zase nesynchronizuje, tel. je ale na datech, nyní né na wifi. Ostatní upozornění (zprávy, e-mail, hovory) normálně fungují.
o 17-04-2019 12:34 PM
Dobrý den, mám stejný problém, vůbec se mi nechtějí hodinky s aplikací samsung health synchronizovat. Hodinky jsem zresetovala, vse znovu spustila, spárovala s telefonem, fungovalo to půl dne. Nyní opět se nechytají. Dokonce se mi v telefonu nechtějí hodinky načíst přes bluetooth. Prostě je nevyhledají. nechce se mi každý den hodinky resetovat, to nikam nevede. Jak tento problém odstranit? Děkuji za každou radu. ještě poznámka telefon mám Iphone 7.