Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

(Ne)nabijeni Watch 7

(Téma vytvořeno: 11-07-2024 04:07 PM)
770 Zobrazení
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Tohle si asi zaslouzi samostatne vlakno.
Samsung zrusil u novych hodinek (u vsech) reverzni nabijeni z telefonu (a k tomu odepsal dosavadni nabijecky).

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

"Kdo chce psa bít, hůl si najde.... " Myslím, že v přiloženém odkazu je to logicky a má to své opodstatnění. Kdyby reverzní bezdrátové nabíjení zůstalo zachováno, a nabíjelo to pomalu, nebo se to zahřívalo, tak budou také uživatelé nadávat... 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Jak jsem to pochopil, staré nabíječky fungovat budou, ale pomaleji. Kdo chce psa bít, hůl si najde a na druhou stranu někdy je třeba říct, že král je nahý. Tuhle funkci jsem potřeboval párkrát do roka, když někam letím na představovačky, to člověk řeší každou úsporu v zavazadlech.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

11 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

"Kdo chce psa bít, hůl si najde.... " Myslím, že v přiloženém odkazu je to logicky a má to své opodstatnění. Kdyby reverzní bezdrátové nabíjení zůstalo zachováno, a nabíjelo to pomalu, nebo se to zahřívalo, tak budou také uživatelé nadávat... 

fajnsnek2
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Nebudu se poustet do flamewar. Necht tato rozhodnuti posoudi zakaznici...
Eazy
Big Cheese
Možnosti
To jsem zas na něco natrefil 🤣 Já věděl, že nemám cestou dom brázdit po vlnách internetu...

Nicméně - důvody jsou pochopitelné, miniaturní cívka stejně neumožňovala standardni Qi, ale i přesto - nabíjení z telefonu, či z powerbanky k tomu určené, využívám velice často. Stejně tak nikdy nevytahuji nabíječku z balení hodinek, protože mám po bytě duální nabíječky. Pro mně osobně by to byl problém.

Předpokládám ale, že funguje alespoň náplast v podobě zapojení nabíječky hodinek do telefonu a nabíjení takto? Zkoušel to někdo?

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Může nám to ověřit kolega @potasm, pokud dostal hodinky i originální nabíječkou 

fajnsnek2
Eazy
Big Cheese
Možnosti
To by asi bylo fajn - nicméně u starších modelů 4/5/6, je-li to třeba, by to asi taky neměl být problém. Novější telefon by snad měl zvládat krmit USB-C alespoň 7,5W...

Alespoň při spuštěním SmartSwitch to funguje a mohu si vybrat, který telefon bude napájený a který bude zdrojem energie...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Hodinky jsem už poslal dál a nafasoval Flip6. Ale zkusím ještě zjistit.

Frosby
Voyager
Možnosti
Ještě že tohle moc nevyužívám 🤣 jinak by to byl asi problém no
0 Like
jphans
Explorer
Možnosti
To si samsung už dělá srandu, nechci všude tahat nabíjeci kabel hodinek a nebo přemýšlet zda to hodinky do večera vydrží. Reverzní nabíjení mě tak 2x za měsíc zachránilo, zklamání......
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Jak jsem to pochopil, staré nabíječky fungovat budou, ale pomaleji. Kdo chce psa bít, hůl si najde a na druhou stranu někdy je třeba říct, že král je nahý. Tuhle funkci jsem potřeboval párkrát do roka, když někam letím na představovačky, to člověk řeší každou úsporu v zavazadlech.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro