Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

NÁVOD: Tovární nastavení Galaxy Watch/Gear S/ Galaxy Watch Active

(Téma vytvořeno: 23-08-2019 10:06 PM)
13163 Zobrazení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Často doporučovaným řešením problému s Galaxy Watch/Gear S je obnova hodinek do Továrního nastavení.

Dnes si jednoduše popíšeme jak obnovení do továrního nastavení lze provést 3 způsoby:

UPOZORNĚNÍ: Dojde ke smazání veškerého obsahu hodinek, nastavení, uložených ciferníků atd. 

1) Obnovení z menu hodinek

• Přejdeme do Nastavení hodinek
  • položka Obecné
  • Resetovat

2) Z aplikace Galay Wearable

• Zvolit Najít moje hodinky 
  • Tlačítko Nastavit zabezpečení
  • Resetovat hodinky20190825_064646.jpg

3) Přístupem do servisního menu - Recovery menu

• Pokud jsou hodinky zapnuté tak je vypneme
  • Při vypnutém stavu držíme tlačítko Power tak dlouho dokud se pod názvem hodinek nezobrazí nápis Rebooting
  • Po zobrezení nápisu uvolněte tlačítko Power a opět jej začnete opakovaně mačkat - zobrazí se nabídka servisního meny - Recovery mode
  • Pomocí mačkání tlačítka Power vyberte možnost Recovery
  • Při označené možnosti Recovery držte 2 sekundy tlačítko Power
  • Proběhne obnovení hodinek do továrního nastaveníGW.png

Video na YouTube

fajnsnek2
6 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Jde to i nějak z aplikace? Resp. co řekne aplikace na to, že se hodinky zresetují do továrka? Mám pocit, že tam pak visí vícero hodinek, tohle považuju za trochu nedomyšlené. Nebo jsem něco přehlédnul?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Libb děkuji za popíchnuti :winking-face:

Na první dobrou jsem to nemohl najit, ale říkal jsem si, že to tan musí někde být. Doplněno do návodu jako bod 2). - v Aplikaci umístěno z mého pohledu trochu nelogicky...

Ohledně Aplikace - nevim jak u GW 46 ale u Galaxy Buds kde jsem zkoušel i reset přes sluchátka mi zůstalo zobrazeno vždy jen jedno zařízení. Zdá se, že aplikace podle identifikátoru pozná, že toto zařízení bylo již připojeno.  Ale možná se pletu :face-with-rolling-eyes:

fajnsnek2
elino
First Poster
Možnosti
Dobrý den, stala se mi taková věc, že jsem kvůli praxi dlouho nemohla nosit svoje hodinky(dlouho jsem je nezapinala, přes měsíc). Jenomže jsem potom zapomela gesto, které jsem si na hodinky nastavila a nevím jak se do hodinek dostat.
0 Like
Elleta
First Poster
Možnosti
Mám stejný problém, jak jste vyresila?
0 Like
12234567
First Poster
Možnosti
Mám stejný problém
0 Like
klaras
First Poster
Možnosti
Podařilo se Vám prosím problém nějak vyřešit?
0 Like