Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Monitorizare somn

(Subiect creat la: 14-09-2023 08:05 AM)
266 Vizualizări
Albertoa04
Pioneer
Opțiuni
Bună ziua! Am un Watch 5 LTE și uneori am probleme cu monitorizarea somnului. 
În urma sincronizarii cu aplicația nu apar date despre somn, deși am purtat ceasul corect (deoarece apar date despre saturația de oxigen din timpul somnului de exemplu).

Tot ce apare e un interval aproximativ de somn la care, dacă răspund cu da, nu primesc niciun fel de date despre somn, doar acea durata aproximativă.

image

image

7 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Pe ceas îți arată cât ai dormit?
Albertoa04
Pioneer
Opțiuni
Astăzi nu, în alte zile da. În orice caz, apar doar după ce se sincronizează cu telefonul. Pana atunci apare -h--m
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Eu am watch 4 nu am probleme cu monitorizarea somnlui🙂
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Pune screenshot și cu o zi în care îți apar corect informațiile despre somn. Cât de des ți se întâmplă asta? O fi un bug.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Albertoa04
Pioneer
Opțiuni
Nu am o imagine din alta zi cu panoul general, dar pot pune un screenshot cu sectiunea pentru somn.
Nu se întâmplă foarte des, cred ca mai rar de o data pe săptămânăScreenshot_20230914_084527_Samsung Health.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Sfatul meu este sa resetezi ceasul si sa il reimperechezi cu telefonul.
Stiu ca e bataie de cap, dar nu este un proces care dureaza mult si probabil va rezolva si problema ta.

Presupun ca datele legate de somn nu iti apar nici pe ceas, nu doar pe telefon, nu?

Albertoa04
Pioneer
Opțiuni
Update: in cele din urmă s-au sincronizat corect toate datele. Nu as putea spune care e cauza

Mulțumesc pentru contribuție tuturor celor ce au comentatScreenshot_20230914_181831_Samsung Health.jpg