Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Měření spánku

(Téma vytvořeno: 15-11-2024 12:10 AM)
378 Zobrazení
Daznael
Navigator
Možnosti
Zdravím, poslední dobou se mi velmi často stává, že hodinky Watch 7 tvrdí, že jsem usnul cca o hodinu a půl později, než jsem usnul doopravdy. Dřív se to stávalo výjimečně a měření odpovídalo. Nosím je utažené stále stejně.. Setkal jste se s tím taky někdo?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Daznael

Osobně prohlem u modelu Ultra nepozoruji, měření spánku je poměrně přesné. V posledních týdnech se zde nějaké problémy uživatelů s měřením spánku objevovaly. Asi bych vyzkoušel obnovení hodinek do továrního nastavení zda to problém nevyřeší. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

14 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Daznael

Osobně prohlem u modelu Ultra nepozoruji, měření spánku je poměrně přesné. V posledních týdnech se zde nějaké problémy uživatelů s měřením spánku objevovaly. Asi bych vyzkoušel obnovení hodinek do továrního nastavení zda to problém nevyřeší. 

fajnsnek2
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Daznael 

také u mých hodinek Ultra špatné měření spánku nepozoruji. Ale můj soused má Watch7 a také se s tímto problémem potýká, volal i na infolinku, kde mu také doporučili tovární nastavení, ale bohužel po pár dnech zase stejný stav. Tady si myslím, že může pomoci až aktualizace hodinek. Ale každopádně reset hodinek jak radí kolega bych stejně vyzkoušel.

Jirka77
Big Cheese
Možnosti
Mám watch 7 a nic takového taky nepozorují. Vše ok spánek to měří jak má i přesnou dobu usnutí.
Samsung Galaxy S24U+
Galaxy Watch 7
Galaxy Buds2pro
Madaros
Pioneer
Možnosti
Zdravím, to samé se děje na mých GWU, měření spánku je nepoužitelné. Reset hodinek nepomohl. Snad aktualizace.
Rodupha
Pioneer
Možnosti
Pěkný den přeji. I u mých GW7 se toto děje. V noci mi začnou měřit spánek cca 1.5 hodiny později, nežli jsem ve skutečnosti usnul. Zajímavé ovšem je, že když si dám hodinový šlofíček po obědě, měří čas přesně a bez potíží. Tak nevím, kde je chyba. Jak píší kolegové, snad to opraví dalším updatem. Bylo by na čase.
0 Like
Jirka77
Big Cheese
Možnosti
Udělej si tovární nastavení pak napiš zda to pomohlo na reditu píšou že jo.
Edit: tak prý nemopůže, škoda
Samsung Galaxy S24U+
Galaxy Watch 7
Galaxy Buds2pro
Daznael
Navigator
Možnosti
Po továrním nastavení to zatím (1 noc) vypadá, že nepomohlo.. Tak snad aktualizace s tou si taky dávají pěkně na čas 🫤
0 Like
Jirka77
Big Cheese
Možnosti
Samsung je trošku poslední rok dvě úplně mimo. Chyb mají hodinky jak máků ale oni nic a nic pořádně opravit. Nedivím se že jim lodi utíkají jinam. Bohužel. Projde mi to že to jde s nima pěkně z kopce. 😊
Samsung Galaxy S24U+
Galaxy Watch 7
Galaxy Buds2pro
0 Like
Daznael
Navigator
Možnosti
Kdysi jsem od nich už odešel kvůli tragické sw podpoře. Teď jsem všude četl jak se zlepšili a jsou snad nejlepší no zatím žádný zázrak 🫤 doufám, že tu někdo aspoň čte aby to opravili