Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Kontakty v hodinkach

(Téma vytvořeno: 18-01-2024 09:57 AM)
1284 Zobrazení
Ray_001
Navigator
Možnosti

Zdravim Vas.

Je tu niekto, kto ma podobny problem ako ja? Nesynchronizuju sa mi kontakty s telefonom. Hodinky Watch 6 classic, telefon Z Fold5. Kontakty na hodinkach mam pradzne, historia volania v hodinkach je zo 16.11.2023. Aj ked zavolam z hodiniek, alebo z telefonu, zaznam o volani sa neulozi v hodinkach. Pri hovoroch sa mi typ padom nezobrazuje meno volaneho, len cislo (co je dost blbe ked neviem, kto mi vola - pokial sa nepozriem na telefon). Da sa s tym nieco robit? Ci je problem stale v plugine pre Watch6? Pretoze ani volitelne prvky pri nastaveni cifernika sa nezobrazuju (okrem prvkov Samsung Health)

Vdaka za pripadnu pomoc

0 Like
18 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Prednedávnom sme registrovali problém v aplikácii Wearable, pričom postihnuté boli modely Galaxy Watch 4 ,5 a 6.

Skúste pozrieť, či aplikácia Wearable a Galaxy Watch 6 Manager neponúkajú aktualizáciu. Treba aktualizovať.

V prípade, že to nepomôže, treba skúsiť preinštalovať celú aplikáciu Wearable a hodinky nanovo prepojiť s telefónom

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň,

skúste ísť v hodinkách do nastavení/aplikácie/správca povolení a overte či v časti kontakty máte aplikáciu Kontakty medzi povolenými aplikáciami a podobne v časti telefón overte povolenie pre aplikáciu Telefón.

Ak nie, udeľte potrebné povolenia a hodinky reštartujte.

Čo sa týka voliteľných prvkov pri nastavení ciferníka cez telefón, tak áno tam to nefunguje ako by malo. Dočasným najjednoduchším riešením je nastavenie priamo v hodinkách.

Ray_001
Navigator
Možnosti

Dakujem za odpoved. Potrebne povolenia mam udelene, ale aj tak nemam ziadne kontakty

0 Like
Ray_001
Navigator
Možnosti

Dakujem za odpoved. Nie, ziadne aktualizacie mi to neponuka

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Skúste teda ísť do nastavenia/aplikácie/zoznam aplikácií a nájdite v zozname obe aplikácie. Rovnako ako v telefóne tam viete appkám vymazať vyrovnávaciu pamäť a dáta. Následne opäť reštartujte (skúste reštartovať aj telefón). Po reštarte si rovnako (môžete aj touto cestou) overte oprávnenia týchto aplikácií.

Ako druhé skúste ešte v telefóne pozrieť cez aplikáciu wearable/nastavenia hodiniek/starostlivosť o batériu a zariadenie/batéria/spiace aplikácie, či tam nemáte uvedené tieto appky.
0 Like
Ray_001
Navigator
Možnosti

Skusil som vsetko - nepomohlo. Chcem sa opytat - vy mate Galaxy Watch 4/5/6? Ak ano, vam to vsetko funguje?

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Môžete ešte skúsiť wipe cache partition a ak ani to nepomôže tak by som preinštaloval wearable appku+manager, pritom sa asi nevyhnete ani resetu hodiniek.
Ja mám watch 5 pro a watch 6 classic, appky kontakty aj telefón používam každý deň a u mňa fungujú normálne.
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Skuste reset watchov a telefónu😉🖐
0 Like
Ray_001
Navigator
Možnosti
Ďakujem. Keď bude čas, budem musieť asi pristúpiť k resetu. Je zaujímavé, že na Reddite tiež sa veľa ľudí sťažuje na podobný problém, to znamená, že nebude problém len u mňa. Ale v každom prípade ďakujem za ochotu
0 Like