Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Jak zprovoznit diktování textu v CZ na hodinkách Galaxy Watch Classic

(Téma vytvořeno: 01-09-2021 05:42 PM)
8790 Zobrazení
Members_km6ZHUz
First Poster
Možnosti

Oficiálně se dočtete, že hlasová funkce, kdy diktujete text do hodinek a píšete hlasem zprávy, není v češtině k dispozici. To je možná fakt, ale tuto funkci zprovoznit lze. Nainstalujte si do hodinek Goolge klávesnici - Gboard.
Následně v nastavení hodinek změňte hlavní klávesnici Samsung na Gboard. 
Při psaní textu budete moci využít tuto klávesnici Gboard, která je plnohodnotná (každé písmeno má svojí klávesu).
Ale dokonce již přes ní můžete psát hlasem v CZ. Jen je potřeba, aby hodinky měly přístup k internetu. Resp. telefon se kterým jsou spojeny.

10 Odpovědi
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Dobrý den, @Members_km6ZHUz,

díky za užitečný postup, jeho ověření a návod, jak nato. Věřím, že mnozí majitelé hodinek ho ocení.

Hezký den, vvllaaddaa

0 Like
IMartin
Explorer
Možnosti
Už jsem vyzkoušel a super, díkes.
0 Like
IMartin
Explorer
Možnosti
Zdravím, tak diktování v cz přes Gboard, mi vydrželo den. Teď, když chci diktovat v cz, tak mi to píše Inicializace a nic se neděje.
0 Like
Krei Reik
First Poster
Možnosti

Mám hodinky Watch4 Classic LTE. Klávesnici Samsung jsem změnil (jako výchozí) na Gboard. Není to ale nic platné, stále je tam klávesnice Samsung, kryž kliknu na mikrofon. Prosím o podrobný návod k přestavení klávesnice. Hodinky mají přístup k internetu. Děkuji.

0 Like
osis1
Navigator
Možnosti

Skuste tento postup https://youtu.be/dJBw6Ys4Up0

0 Like
osis1
Navigator
Možnosti

Vyriesil som to nesmu sa vypnut hodinky . Funguje to uz par dni . 

0 Like
IMartin
Explorer
Možnosti
To jsem taky zkoušel, ale i tak to nefungovalo. Opravdu je to neskutečný bazmekt, stejně jako S21. Já jsem se jich, už zbavil. A raději, už půjdu do Apple produktů.
0 Like
Members_VCGxZ5H
First Poster
Možnosti

Zdravím. Nelze to obejít, aby diktovani šlo i bez toho aby byly hodinky připojené k WiFi?? To znamená aby šlo diktovat kdekoli? 

0 Like
TomášP
Journeyman
Možnosti
Mě se to chová úplně stejně, inicializace a nic. Podařilo se to vyřešit?
0 Like