Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Jak fungují Watch 4 s jinou značkou telefonu?

(Téma vytvořeno: 17-09-2022 09:02 AM)
4095 Zobrazení
Martin610
First Poster
Možnosti

Dobrý den chci se zeptat nakolik jsou % kompatibilní hodinky Watch 4 s jiným výrobcem telefonu než je Samsung potřebuji koupit nový telefon ale bohužel nechci nic velkého a to Samsung nenabízí děkuji za rady

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Martin610
osobní zkušenost nemám, ale můžu Vám předat dojmy mého známého. Ten přešel na jinou značku telefonu a Watch4 si nechal. Ale stěžoval si, že mu všechny funkce na které byl zvyklý nefungovaly a celkově to byl rozdíl než s telefonem samsung. Hodinky se často i odpojovaly. Takže to asi nebude úplně výhra, i když samozřejmě nevím, jak moc hodinky využíváte Vy. Snad jsem aspoň trochu poradil.
Každopádně je jasné, že na 100% Vám budou hodinky sloužit pouze se stejnou značkou telefonu.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Problém je, že hlavně číňani dost agresivně ukončují aplikace na pozadí, takže se to může odpojovat nebo mít prodlevy u notifikací. Třeba u huawei nefungovalo ani vypnutí optimalizace baterie, prostě si to dělalo, co chtělo (šlo o hodinky garmin).

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Martin610
osobní zkušenost nemám, ale můžu Vám předat dojmy mého známého. Ten přešel na jinou značku telefonu a Watch4 si nechal. Ale stěžoval si, že mu všechny funkce na které byl zvyklý nefungovaly a celkově to byl rozdíl než s telefonem samsung. Hodinky se často i odpojovaly. Takže to asi nebude úplně výhra, i když samozřejmě nevím, jak moc hodinky využíváte Vy. Snad jsem aspoň trochu poradil.
Každopádně je jasné, že na 100% Vám budou hodinky sloužit pouze se stejnou značkou telefonu.

TomasProuza
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, podle mě asi záleží jakou značku si koupíte. Já používal galaxy watch s telefonem Xiaomi Redmi Note 11 a musím říct, že spokojenost nebyla moc velká. Hodinky se moc s jinou značkou nepřátelí, aspoň tedy ne natolik aby splnily mé nároky.
0 Like
Řešení
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Problém je, že hlavně číňani dost agresivně ukončují aplikace na pozadí, takže se to může odpojovat nebo mít prodlevy u notifikací. Třeba u huawei nefungovalo ani vypnutí optimalizace baterie, prostě si to dělalo, co chtělo (šlo o hodinky garmin).
0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, jen potvrdim dojmy ostatnich.. Na konkurencni android telefony sice hodinky pripojite.. Konkretne vsak u cinskych vyrobcu: xiaomi,huawei,honor atd.. dochazi k velkemu omezovani aplikaci na pozadi.. Takze se hodinky neustale odpojuji, pripadne chodi notifikace s casovou prodlevou... 100% funkcnost vam tu neni urcite nikdo schopen garantovat... Muzete zkusit upravit optimalizaci baterie.. Jak vsak pise mobil-man ani to nepomuze kolikrat..

Takze ano, hodinky budou fungovat. Otazka vsak co jste schopen jim na jinem systemu odpustit.

Libb
MegaStar
Možnosti
Co S21/S22, také jsou moc velké?
Jinak teoreticky nepojede měření tlaku a EKG, ale v praxi bude horší to, co už komentovali ostatní.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Martin610
First Poster
Možnosti

No já teda za telefon nedám více jak 8000kč

0 Like
korenisko
First Poster
Možnosti

Ja ich používam s tel. Realme bez jediného problému. Neodpájajú sa ani raz, notifikácie chodia okamžite, hovory cez hodinky ok  (a funguje aj ekg a tlak)

Čo mi ale chýba sú hovory cez vzdialené pripojenie. Aké aj to sa dá nahradiť odpoveďami cez hodinky. (Minule som si to vzdialené pripojenie vyskúšal, keď som zabudol doma telefón :face-with-tears-of-joy: )

0 Like
JiPro
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, mohu se zeptat, jakým způsobem Vám funguje to měření EKG a tlaku? Znamená to, že příslušná (?) aplikace jde nainstalovat na Váš telefon, i když ten není Samsung?

(Uvažuji o koupi Samsung Watch, ale kdyby byly dostatečně funkční i na mobilech Vivo.)

0 Like