Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Info senzor puls

(Subiect creat la: 28-04-2022 09:59 AM)
336 Vizualizări
gabriel9511
Voyager
Opțiuni
Salut, este sigur sa folosesc masurarea pulsului in mod continuu pe galaxy watch?este risc cumva sa se strice senzorul de puls in timp din cauza asta?
4 Răspunsuri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Salut, nu se va strica niciun senzor. Poti folosi linistit aceasta functie, pentru asta este facut.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut , și eu fac la fel dar nu se strica nimic ! Folosește de el fără grija , nu se va strica !
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Salut,
Nu se va strica absolut nimic, dar va consuma energie continuu.

Eu la ceasurile pe care le-am avut din gama Samsung, nu folosesc pulsul continuu ci îl las pe manual asta pentru a mai economisi din energia bateriei.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu riști nimic,  senzorul de puls este făcut pentru a măsura pulsul, manual sau automat, în funcție de preferința ta. Va trebui să ții cont însă că bateria va consuma evident mai multă energie dacă ții senzorul activat în mod continuu. Pe de altă parte, dacă te interesează să urmărești evoluția ritmului tău cardiac nu contează faptul că trebuie să încarci ceasul mai des, nu?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!