Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Hodinky

(Téma vytvořeno: 03-01-2023 05:05 PM)
754 Zobrazení
Térďa
Student
Možnosti
Prosím o radu.Hodinky watch 4 40mm, v kterých mám nastaveno placení a tím pádem i zámek. Zámek zadavam, jen když je sundam z ruky.Ted se mi začalo dít, že když spustím EKG a ono se ukončí hodinky se hned zamknou..u ničeho jiného to není. Přestala se mi ukazovat délka baterie, pouze se ukáži procenta..Mám je od července 2022.V tovarnim nastavení byly už 2..pořád stejné.Dekuji za odpověď. 
0 Like
9 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Térďa

Neproběhla v posledních dnech aktualizace SW hodinek či něčeho dalšího např. aplikaci v hodinkách? Píšete o resetu do továrního nastavení, ten proběhl s obnovením zálohy nebo bez něj? 

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší :smiling-face:

fajn-Snek2>
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Tak s tím zamknutím po skončení měření EKG asi nejste sám viz. https://eu.community.samsung.com/t5/wearables/samovoln%C3%A9-zamyk%C3%A1n%C3%AD/td-p/6584997

A co se týká té baterie. Jestli se to stalo po "Továrním nastavení", tak je to normální, že se zobrazují jen procenta. Hodinky potřebují poté cca 3x nabít, aby si vypočítaly využití baterie a pak se délka použití začne opět zobrazovat. Dělal jsem HR před pár dny a měl jsem to stejně.

0 Like
Lukàš
Pathfinder
Možnosti
ahoj po měření EKG se mi hodinky stále zamykají. Zatím nevyřešeno.
0 Like
Térďa
Student
Možnosti
Aktualizace v posledních dnech nebyla..měla jsem vše zalohovane a pak znovu obnovila.
0 Like
Térďa
Student
Možnosti
Dobrý den ,děkuji koukám, že v tom nejsem sama..to je tedy bezva..nevím jestli tedy reklamovat..s baterií děkuji za odpověď, dnes nabito po 2 tak uvidím zda se pak vše vrátí.
0 Like
Térďa
Student
Možnosti
Ahoj ,také nevím,jak řešit..nejen, že mi dost často nejde měřit ekg..a ještě tohle. Přemýšlím o reklamaci, když zruším pin,tak asi nebude možné mít platební metodu v hodinkách že?
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Tak to využití času baterie se začne zobrazovat určitě. Platba hodinkami bez aktivovaného zabezpečení bohužel není možná. S EKG a měřením tlaku neporadím, protože za více jak rok používání jsem tyhle funkce vůbec neaktivoval.

Térďa
Student
Možnosti
Tak nevím, po 3 nabití stále stejné pouze procenta baterie..Screenshot_20230105_063552_Galaxy Watch4 Manager.jpg
0 Like
fanyn73
Explorer
Možnosti
To zamykání po měření EKG se mi začalo dít po poslední aktualizaci a trvá to pořád.
0 Like