o 25-03-2021 06:44 PM
Dobrý den/večer.
Pro instalaci eSIM do hodinek S Galaxy Watch (R 805F) jsem použil mobilní telefon manželky a přitom došlo k nahrání kontaktů z tohoto telefonu do hodinek. Lze tyto (po nahrání eSIM profilu) odstranit ? Neporadíte mi ?
Děkuji, Leoš.
25-03-2021 07:31 PM - upraveno 25-03-2021 08:02 PM
Hezký den @leos_chwistek
Obávám se, že tyto kontakty odebrat nepůjdou, hodinky se totiž skrze Galaxy Wearable synchronizují s Kontakty, Zprávami a Kalendářem s připojeným telefonem. Jedinou možností by bylo odebrat přístup hodinkám ke kontaktům telefonu. Nemám teď Galaxy Watch u sebe, ale mělo by to jít v Nastavení hodinek a Aplikace
o 26-03-2021 10:10 AM
Dobrý den @leos_chwistek
Již jsem měl možnost se podívat do aplikace Galaxy Wearable -> Aplikace a pak u položky Kontakty klikněte na ozubené kolečko. Pak můžete změnit zdroj kontaktů - pokud teoreticky zvolíte telefon, tak v hodinkách žádné kontakty nebudou (pokud Vaše paní má kontakty uložené např. na Googlu)
o 26-03-2021 03:26 PM
Díky za ochotu.
Úplně to můj problém, t.j. závislost na "pevném" mobilním telefonu, neřeší. Pochopil jsem, že samoobslužnost v těch hodinkách je, v tomto ohledu, plně pod kontrolou Samsung/Google.
Leoš
o 26-03-2021 03:31 PM
Jde spíš o účel použití hodinek. Z Vašeho pohledu chápu vlastnost použití hodinek jako samostatného zařízení schopného hovoru, ovšem pohled výrobce je, že hodinky jsou prodloužená ruka mobilního telefonu s potřebou synchronizace dat aplikací s telefonem - týká se Kontaktů, zpráv, emaiů, SMS a i Samsung Health.