Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Hodinky a tisnove volani

(Téma vytvořeno: 30-07-2024 03:48 PM)
177 Zobrazení
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Ze hodinky maji funkce tisnoveho volani je asi znamo (5x stiskem home tlacitka nebo nove i 5s podrzenim akcniho tlacitka u Ultry)
Asi neprekvapi ze u LTE verzí to funguje i bez spojeni s telefonem a dokonce i bez nahrane eSIMky.

Nicmene zajima mne, jak tyto funkce funguji u nonLTE verzí? Pri spojeni s telefonem to predpokladam funguje standardne (vyuzije se telefon)
Co se ale stane kdyz tisnove volani vyvolate u odpojenych hodinek? Jasne ze hodinkam chybi esim funkce, ale skutecne tam neni nejaky "nouzovy" gsm modul pro tyto pripady?
(nemam s tim zkusenost..mel jsem vzdycky LTE verze)

P.S. Pokud to wifi verze neumi, tak uz jen kvuli tomu se dle meho vyplati kupovat lte verze..i kdyz esim neplanujete. Nikdy nevite kdy vam to muze zachranit zivot.
6 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @FRENKY22

Obávám se, že záložní LTE modul tam prostě není. Mám teď k dispozici jen modely s LTE takže to nemám jak otestovat, ale čekal bych že, že se bez toho hodinky nepřipojí nikam.

fajnsnek2
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Taky si myslim (ale taky to nemam jak overit). Myslim ze to je dost podcenovana vyhoda LTE hodinek. Do situace, kdy budete potrebovat volat v nouzi, se lze dostat razdva (pri sportu zejmena)..a telefon nemusi byt vzdy ready..
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Tak jen pro zajimavost. V rezimu Letadlo nelze tisnove volani vyvolat ani u lte hodinek (coz je sice logicke, ale na druhou stranu volani v nouzi by asi melo mit prioritu...modul by se mel sam zapnout)Screenshot_20240730_173956_One UI pro chytr hodinky_1000150054_1722353998.png
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
LTE má svoje pre aj proti, mne nikdy nechýbalo a osobne by som sa zas na to, že sa hodinky niekam dovolajú úplne nespoliehal, keďže príjem signálu na tomto druhu zariadenia je taký aký je.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Gsm signal hodinek bych uplne nezpochybnoval....nikdy jsem jeho vypadek nezaznamenal (samozrejme na pokrytych mistech, kde jej ma i telefon)
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pokiaľ máte dobré skúsenosti je to super. Ja bohužial na SK také skúsenosti nemám. Bol som už na X miestach a v X situáciach kedy hodinky s LTE boli už len offline zariadením a mobilom sa stále dalo privolať pomoc. Preto hodinky pre mňa stále ostávajú diaľkovým ovládaním telefónu a pri športe telefón beriem so sebou.
0 Like