Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

GPX okružní trasa na GW5 Pro

(Téma vytvořeno: 27-12-2022 06:41 PM)
523 Zobrazení
Kitt7
Journeyman
Možnosti
Dnes jsem zkoušel import gpx tras na svých GW5 Pro. 90% mých tripů bývají okružní trasy, kdy je výchozí bod zároveň i cílem. 

GW5 Pro jsem tedy pořizoval s tím, že mj. odpadne používání appky Locus Map, která též umožňuje import gpx z mapy.cz a následnou navigaci v terénu pomocí zrcadlení pokynů a minimapky v Galaxy Watch 46mm.

Nedaří se mi však spustit jakoukoliv gpx okružní trasu. V momentě, kdy stojím ve výchozím bodě trasy a spustím trasu s cvičením (pěší turistiku) v hodinkách, hodinky ihned vyhodnotí, že jsem zároveň dorazil do cíle. Trasu tím pádem ani nezobrazí v mapce a nemá kam navigovat. Zkoušel jsem i jednosměrnou trasu bod A -> bod B a navigace proběhla bez problému.

Setkal se s tím prosím někdo? Napadá vás nějaké řešení, nebo jde o počáteční bug? V nejhorším případě zůstanu zatím u Locus Map.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Kitt7
mi to fungovalo normálně, ale pro jistotu po Vašem dotazu jsem to dnes zkusil a chová se to, jak popisujete. Dle mého musíme počkat na opravnou aktualizaci.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
RobbingHood
Explorer
Možnosti

Zdravím, přítelkyně dostala GW 5 k Vánocům, zkusím jí navrhnout, aby to vyzkoušela.

0 Like
Kitt7
Journeyman
Možnosti
Hezký den, děkuji předem, jakoukoliv zpětnou vazbu od jiného uživatele určitě uvítám.

Každopádně jen pro upřesnění - import gpx souboru nabízí pouze verze Pro.
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Kitt7
mi to fungovalo normálně, ale pro jistotu po Vašem dotazu jsem to dnes zkusil a chová se to, jak popisujete. Dle mého musíme počkat na opravnou aktualizaci.

Kitt7
Journeyman
Možnosti
Dobrý den,
moc díky za ověření, je dobré vědět, že to předtím fungovalo a není to tedy standardní chování.
0 Like
Kitt7
Journeyman
Možnosti
Nainstalována nová aktualizace a problém stále přetrvává, snad pracují na opravě a už bylo po uzávěrce.Screenshot_20230129_122224_Galaxy Watch5 Manager_1000005739_1674991344.jpg
0 Like
Yetti73
First Poster
Možnosti

Problém stále trvá, první jízda s GW5 a velké zklamání. Pochybuji, že se v Samsungu tímto někdo seriozně zabývá. Nicméně jste mě nakopli k nápadu ukončit okružní jízdu v jiném než počátečním bodu, zatím jsem cca 300m od začátku a "voila" - naviguje.

Kitt7
Journeyman
Možnosti
Děkuji za rekaci a ano, potvrzuji - dostal jsem tenkrát od supportu pouze info, že problém byl reportován vývojářům a od té doby ticho po pěšině.

A potvrzuju i to řešení, stačí ten počáteční/koncový bod posunout klidně jen pár metrů od druhého a běží to👍🏻