Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Gpay si Watch 4

(Subiect creat la: 01-06-2022 05:05 PM)
707 Vizualizări
B_Alex85
Helping Hand
Opțiuni
Salutare. Este cineva pe aici cu card emis de Unicredit Bank si care poate plati cu ceasul? In cazul meu, nici d.upa reinnoirea cardului nu functioneaza plata cu ceasul. Cu telefonul se poate dar cand vreau sa adaug cardul pe ceas ori imi spune ca plata in magazine nu este posibila ori ca a aparut o problema. Tin sa precizez ca serviciul de asistenta al bancii...va imaginati voi.  
7 Răspunsuri
ciprianos3
Pathfinder
Opțiuni
Nu am reusit nici eu cu unicredit, am ajuns la concluzia ca nu au suport pentru ceasuri inteligente. Ce am facut in schimb a fost sa imi transfer niste bani pe revolut si sa fac plati de pe ceas cu revolut
B_Alex85
Helping Hand
Opțiuni
Cine stie, poate avem noroc si in viitor v-a functiona. Nu stiu care viitor, insa.
0 Aprecieri
KrisOne
First Poster
Opțiuni
Au trecut 2 ani și degeaba. Ii doare in pix.
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Salut,
Nu am cont la UNICREDIT, dar am cont la BCR, BT și revolut.
Tot ce îți pot spune că poți vizualiza dând click pe acest link https://support.google.com/pay/answer/10173492?hl=ro băncile ce funcționează cu Google Pay, însă așa cum scrie pe site fiecare instituție bancară decide dacă cardul poate funcționa cu Google Pay pentru a face plata fie cu ceasul inteligent fie cu telefonul desigur folosind Google Pay.

Mai pe scurt Google are contract cu banca emitentă a cardului tău, dar însă banca nu permite plata prin Google Pay.

Dar cine știe poate pe viitor va permite și banca UniCredit Bank plata prin Google Pay.
gabriel9511
Voyager
Opțiuni
Solutie: cardul Curve ,bagi orice carduri vrei pe el si după folosesti cardul cu g pay
blackmirror
Explorer
Opțiuni

Contul tau il poti baga in Revolut sau Curve si ai rezolvat problema

FlorinSer
First Poster
Opțiuni
Am verificat la UniCredit Bank, ei nu permit plata cu ceasul...doar Apple watch
0 Aprecieri