Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Gear s3 - Nefunkčné všetky senzory po aktualizácii 4.0

(Téma vytvořeno: 16-12-2020 08:44 PM)
493 Zobrazení
marianes
Student
Možnosti

Mám Gear S3 Frontier.

Po aktualizácii 3.0 sa mi batéria začala strašne rýchlo vybíjať.

Turistika: po 4-5 hod. sa vypínajú. Dlhšia túra absolútne nereálne.

Doma na poličke: výdrž 2dni.

Kôli tomu som ich už vôbec nepoužíval a nenabíjal.

Nedávno som prešiel fóra, a dočítal sa, že aktualizácia 4.0 by to mohla vyriešiť.

Tak som ich nabil a vyhľadal aktualizácie.

Po aktualizácii 4.0 úplné odpálenie senzorov. Nejde mi meranie tepu, výškomer, barometer, nepočíta kilometre.

Úplný kšunt.. Snažil som sa to resetovať do továrnych niekoľko krát a bez zmeny.

Nejaké rady?

0 Like
3 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @marianes 

O tom, že by update pro Gear S3 způsobil nefunkci senzorů slyším poprvé.  Máte pravdu, že výdrž při turistice 4-5 hodin je málo, ale jak dlouho hodinky máte ? 3-4 roky?  Myslím si, že zrovna u zařízení jako Wearables bude po tak dlouhé době mít baterie již to nejlepší za sebou. Pokud jste zkoušel celkový reset hodinek, nezbývá než Vás odkázat na Servisní centrum společnosti Samsung kde provedou diagnostiku hodinek:

https://www.samsung.com/cz/support/service-center/

fajnsnek2
0 Like
marianes
Student
Možnosti

Zdravím..

No to je celkom zaujímavé, pretože stačí zadať do googlu "Tizen 4.0 sensors problem" a vyhodí toho kopec. Či videí či článkov, dokonca tu na samsung community je o tom písané:

https://us.community.samsung.com/t5/Gear-and-Gear-Fit/Gear-S3-sensors-not-working-after-Tizen-3-0-0-...

Očividne samsung nemá nato riešenie, alebo to nechce riešiť.

Hodinky mám tri roky, boli kupované v telekome.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @marianes 

Měl jsem na mysli CZ/SK Community, kde se o tomto problému nikdo nezmiňoval.  Jak jsem již psal výše, pokud je problém v samotné aktualizaci, je potřeba to řešit se servisním střediskem, kde udělají diagnostiku a navrhnou další postup, víc pro Vás takto na dálku bohužel udělat nemůžeme. 

fajnsnek2
0 Like