Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Gear S3 frontier

(Téma vytvořeno: 29-12-2020 08:57 AM)
577 Zobrazení
Pospa
First Poster
Možnosti

Dobrý den,dotaz zni : mohu s hodinkama do vody? Někdo píše jen sprcha,někde píšou,že ano někde ne.Jsem z toho v rozpacich.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pokud Vám moje odpověď pomohla, můžete ji prosím Přijmout jako řešení?

Také přeji hezký a pohodový den 🙂

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
Commpact
Navigator
Možnosti
Dobry den. Maji certifikaci IP68. Tzn. že jsou vodotěsné. Mel jsem je take, ne ze bych se snima koupal, ale bezne jsem je myl pod tekouci vodou.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Pospa 

Hodinky sice disponují odolností IP68, ale pro plavání bych to úplně nedoporučoval. Je to spíše pro případy, kdy si v nich umyjete ruce, do deště apod. Podporu pro plavání a vodotěsnost měly až novější modely Gear Sport a Galaxy Watch. Přikládám sceen z manuálu hodinek

Screenshot_20201229-094924_Acrobat for Samsung.jpg

fajnsnek2
0 Like
Pospa
First Poster
Možnosti
děkuji moc a přeji krásný den.
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pokud Vám moje odpověď pomohla, můžete ji prosím Přijmout jako řešení?

Také přeji hezký a pohodový den 🙂

fajnsnek2
0 Like
Commpact
Navigator
Možnosti
Tak že jsou vodotěsný do hloubky 1.5m na 30min 😉 TAK ZE JSOU VODOTESNY.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Commpact  Neplést si termíny voděodolný a vodotěsný.  Vodotěsnost, bývá doplněna označením 5 či 10 ATM. 

fajnsnek2
0 Like
Commpact
Navigator
Možnosti
Ano, jsou to dva různé terminy. Vzhledem k tomu, ze vyrobce pise, ze vydrží 30min v 1.5m si nedelal vubec hlavu s vyznamem onech terminu. Jak jsem psal. Uplne v pohode jsem je myl pod tekouci vodou. Jedinej rozdil mezi watch 46mm jak pisete je(ty momentalne mam) , ze tyhle maji vibrace, aby se lepe dostala ven voda treba z mikrofonu. Ok, at se kazdy rozhodne sam, za me jsou vodotesny 😉
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Commpact Nepamatuji případ, že by tu někdo psal o tom, že Gear S3 frontier či jiné utopil, takže koupání vydrží, ale jak je psáno v návodu a doporučení výrobce- např. skok fo bazénu může tlakovým rázem těsnění poškodit těsnění a může dojít k vniknutí vody. To samé koupání ve slané vodě, to by bych vůbec nedoporučoval.

fajnsnek2
0 Like