Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Gear S3 Frontier, velmi slabá výdrž baterie !

(Téma vytvořeno: 15-08-2018 08:35 AM)
39354 Zobrazení
Martin_Kubelka
Apprentice
Možnosti

Dobrý den,

po poslední srpnové aktualizaci hodinek Gear S3 Frontier se výdrž baterie snížila na necelý den !!! BT, WiFi, GPS, NFC vypnuté. Před aktualizací cca 4 dny při stejném použití. Reset do továrního nastavaní a opětovná aktualizace bez efektu. Nevíte zda jde o problem s aktualizací? Doufám, že není KO baterie.

děkuji

605 Odpovědi
Volfik
Explorer
Možnosti

Uživatel

@Scrappy  napsal:

Doporucuji vam vse kdyz budete reklamovat tak se vykaslat na alzu atd. Reklamujte rovnou pres Samsung a oni vam doporuci servis kam to sami zaslete. Je to o mnoho rychlejsi. Jinak to date do Alzy ona to posle a pak zpet. Trva to zbytecne dlouho. Ja to poslal postou to Samsung Plaza a trvalo ti 4 pracovni dny i s cestou tam a zpet.

Díky za tip, zkusím příště, teď už musím počkat na Alzu, ale po minulých zkušenostech mě nikdy dlouho čekat nenechali, takže jim docela věřím a odpadá mi hodinová fronta na poště + poštovné a pojištění.

Kakamil945
Apprentice
Možnosti

Ahoj,

Už mě to dost štve, ať zkouším cokoliv tak pořád špatné. Dokonce dnes: večer dám na origo nabíječku, ve čtyři ráno se probudím a sundam z nabíječky a pouze položím na stolek. Za dvě hodiny na hodinkách 88% a nyní v 8:00 pouze 71% to je katastrofa.

Nevím zda nepomůže pouze reklamace. 

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Uvítal bych vyjádření někoho ze Samsungu, co problémy způsobuje, vadná deska, baterie FW atp. Těch případů už je tady dost. Já mám naštěstí hodinky vpořádku, ale dost me to zajímá.

0 Like
deydar
Explorer
Možnosti

Uživatel

@Anonymous User  napsal:

Uvítal bych vyjádření někoho ze Samsungu, co problémy způsobuje, vadná deska, baterie FW atp. Těch případů už je tady dost. Já mám naštěstí hodinky vpořádku, ale dost me to zajímá.

... ano, vyjdáření by bylo zcela nepochybně na místě. Samsung musí zcela jistě již vědět, oč se jedná a proč někteří uživatelé problémy mají a jiní nikoli. Bylo by solidní informovat své zákazníky nejen o novinkách, které by si mohli koupit (to dokáží u Samsungu celkem dobře), ale také o příčinách problémů s již zakoupeným zbožím (to jim naopak nějak nejde). Odkazovat jednotlivce na servis je celkem málo... nejde zde totiž o ojedinělou závadu, nýbrž hromadně se vyskytující problém... HW problém to zcela jistě nebude... u mne stav vysoké spotřeby energie s výdrží na plné nabití asi 17 hodin trval cca 3-4 týdny, byl jsem trpělivý, zkoušel různé postupy a čekal na další update či upgrade... Chyba je evidentně SW, jelikož nyní mé hodinky bez jakéhokoli servisního zásahu opět drží necelé 4 dny a zdá se, že se výdrž s každým dalším nabitím trochu ještě stále produžuje... (dnes po 2,5 dni zbývá ještě 40% baterie).

0 Like
Rada
Journeyman
Možnosti

Od soboty mam stejny problem. Tizen 3.0.0.2, baterie klesa o 6-10% za hodinu, zadny nastaveni jsem nemenil. Zkusil jsem tovarni nastaveni, par hodin byla spotreba jako driv okolo 1% a pak zase zacla rapidne ubyvat. Hodinky mam cca. 3 mesice. Nechce se mi je reklamovat, ale jak koukam, asi nic jineho nezbyde, pokud se samsung nepochlapi a nevyresi problem, ktery podle celosvetovych nahlych potizi nebude v HW. Pokud neni spatna cela serie.

Tizen 3.0.0.2

SW R760XXU2CRH1

0 Like
deydar
Explorer
Možnosti

Uživatel

@Rada  napsal:

Od soboty mam stejny problem. Tizen 3.0.0.2, baterie klesa o 6-10% za hodinu, zadny nastaveni jsem nemenil. Zkusil jsem tovarni nastaveni, par hodin byla spotreba jako driv okolo 1% a pak zase zacla rapidne ubyvat. Hodinky mam cca. 3 mesice. Nechce se mi je reklamovat, ale jak koukam, asi nic jineho nezbyde, pokud se samsung nepochlapi a nevyresi problem, ktery podle celosvetovych nahlych potizi nebude v HW. Pokud neni spatna cela serie.

Tizen 3.0.0.2

SW R760XXU2CRH1

Jelikož se hodinky vrátily k původní spotřebě, předpokládám že HW problém to nebude... Já mám Gear Classic od listopadu či prosince 2017 z Alzy, takže série vadná taky nebude. Trápila mne tato situace asi 3 nebo 4 týdny... opakovaně jsem resetoval z aplikace v telefonu, aktualizoval... ale nic se neměnilo. Nakonec zabral až mnou níže popsaný podivný postup a teď už asi 2 týdny vše běží správně. Zkus můj postup s přechodným vypnutím měření TF a dej vědět... u mne tohle prostě zafungovalo a od toho okamžiku spotřeba 1,3 - 1,4% baterie / hod.

Můj aktuální SW v hodinách je:  R770XXU2CRH1 a fungují necelé 4 dny na 1 nabití, kromě WiFi a NFC mám vše zapnuté, včetně spousty notifikací.

Rada
Journeyman
Možnosti

Takže dokola resetovat a zkoušet, kdy se vrátí do normálu, no teď už jen aby to samsung napsal i do manuálu :face-with-tears-of-joy:

Připadá mi to, jakoby zůstalo v provozu nějaké čidlo, GPS nebo měření tepovky, i když software hlásí vypnuto. Vzhledem k tomu, kolik to postihuje lidí, by už mohli na chybu přijít :winking-face:

deydar
Explorer
Možnosti

No s tím čidlem to nezní úplně nereálně... Jak říkám, po vyplnutí a znovuzapnutí čidla pro TF se spotřeba u mne normalizovala... takže mohlo by to s tím celkem souviset...

0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím všechny členy,

velice mě mrzí, že musíte čelit tak nepřijemnému problému :face-with-rolling-eyes: Dle dostupných informací od kolegů, tenhle konkrétní problém s baterií vyřešila poslední aktualizace. Nicméně se objevuje pár případů, kdy aktualizace nepomohla a příčina bude pravděpodobně někde jinde.

Jelikož Vás tu je pomerně dost, kterým aktualizace bohužel nepomohla, a já se snažím vždy vyjít našim členům Community vstříc, domluvil jsem pro Vás naši premiovou službu MojeGalaxy, která by Vaše zařízení bezplatně odvezla do našeho servisního střediska a následně by je přivezla opravené i zpět. :racing-car: :rocket:

Pokud máte o tuto službu zájem, napište mi, prosím, do osobní zprávy Vaše údaje (jméno, přijmení, adresu, telefon, e-mail) a kurýr Vás následně bude kontaktovat ohledně termínu svozu.

Budu se snažit na celý proces dohlížet, aby se vše vyřešilo co nejdříve a mohli jste opět pohodlně užívat své zařízení jako předtím :winking-face:

-RomaniuS-

deydar
Explorer
Možnosti

Uživatel

@vvllaaddaa  napsal:

Zdravím všechny členy,

velice mě mrzí, že musíte čelit tak nepřijemnému problému :face-with-rolling-eyes: Dle dostupných informací od kolegů, tenhle konkrétní problém s baterií vyřešila poslední aktualizace. Nicméně se objevuje pár případů, kdy aktualizace nepomohla a příčina bude pravděpodobně někde jinde.

Jelikož Vás tu je pomerně dost, kterým aktualizace bohužel nepomohla, a já se snažím vždy vyjít našim členům Community vstříc, domluvil jsem pro Vás naši premiovou službu MojeGalaxy, která by Vaše zařízení bezplatně odvezla do našeho servisního střediska a následně by je přivezla opravené i zpět. :racing-car: :rocket:

Pokud máte o tuto službu zájem, napište mi, prosím, do osobní zprávy Vaše údaje (jméno, přijmení, adresu, telefon, e-mail) a kurýr Vás následně bude kontaktovat ohledně termínu svozu.

Budu se snažit na celý proces dohlížet, aby se vše vyřešilo co nejdříve a mohli jste opět pohodlně užívat své zařízení jako předtím :winking-face:

-RomaniuS-

Konečně konstruktivní řešení. Palec nahoru!