Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Gboard v Samsung watch 5pro

(Téma vytvořeno: 10-02-2024 09:04 AM)
268 Zobrazení
ravok31
Journeyman
Možnosti
Proč po letní aktualizaci wear os v Samsung Galaxy watch 5pro není funkční klávesnice Google gboard. V některých aplikacích při aktivaci klávesnice gboard je pouze černá obrazovka.Neřešil bych to, kdyby Samsung klávesnice měla hlasové zadávání v češtině. Na čí straně je chyba? Na staně Samsungu nebo Googlu,že tuto chybu tak dlouho neodstaní?
7 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, mně GBoard funguje. Dělal jsem teď čistou instalaci hodinek při nákupu S24 Ultra (nechtělo se mně přenášet případný chaos ze staré instalace) a GBoard jsem teď schválně instaloval. Nemyslíte náhodou chybné chování v aplikaci Keep a možná nějakých dalších? Vzhledem k tomu, že jak GBoard, tak Keep jsou ze stále Google LLC, je chyba jednoznačně na jejich straně. Přitom zrovna Keep je aplikace, kde by se pořádná klávesnice s rozpoznáváním češtiny hodila...

Screenshot_20240210_093845_honeyboard.png

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
ravok31
Journeyman
Možnosti
I po obnovení a přeinstalaci hodinek Samsung watch 5pro není funkční klávesnice gboard ve výchozích aplikacích reminder,upozornění (popis upozornění).Zde se mi vždy zobrazí černá obrazovka místo spoštění aplikace gboard.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Můžu to zkusit znovu nahlásit

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Stejná chyba i GW6 Classic - např. v onom nastavení popisu u budíku. Chyba je v GBoardu - při výchozí Samsung klávesnici je vše v pořádku...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
ravok31
Journeyman
Možnosti
Děkuji,nahlašte tuto dlouhodobě neopravenou chybu (ta samá je i pro Samsung watch 4).
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Samsung o tom ví, ale chyba je v Google klávesnici, co s tím může udělat?

0 Like
ignori
First Poster
Možnosti
Prestalo mi fungovat na Galaxy watch 5pro ve WhatsApp zadávání smajlíků. Používám gboard. Objeví se pouze modrý pás
0 Like