Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Watch4 Classic - vlastní vyzvánění

(Téma vytvořeno: 31-08-2021 09:16 PM)
6858 Zobrazení
Fandaklara
Pathfinder
Možnosti

Mám prosím malou otázku.  Jde v těchto hodinkách změnit zvonění které si stáhnu třeba jako mp3, nebo nakou aplikaci která by to umožňovala.  Moc děkuji 

Samsung S25 ultra 1tb silver
Samsung watch ultra LTE
Samsung buds live
Members_6rfyHHF
Apprentice
Možnosti

Cau, tak vsechno funguje perfektne, vyzvaneni a take vlastni upozorneni. Diky

0 Like
Richard1978
First Poster
Možnosti

Ahoj mám Watch 5PRO LTE uvedený návod na změnu vyzvánění fungoval bez problémů i mě ale po poslední aktualizaci všechno vlastní vyzvánění zmizelo a už nejde nastavit. Udělal jsem dokonce i tovární reset a vše znovu a bez úspěchu. Může mi někdo potvrdit funkčnost na GW 5 PRO i po aktualizaci.

Díky Richard 

Dnes jsem zjistil že na budík vše funguje jak má všechny vyzvánění v MP3 jdou nastavit jako budík takže je chyba v aktualizaci že vyzvánění a notifikace soubory nevidí.

0 Like
Satelit1
Pioneer
Možnosti

Richard 1978 mám též watch5 pro lte a potvrzuji že problém s přidáním vlastního vyzvánění je přesně jak popisuješ, vlastní vyzvánění nejde přidat, do zvuků budíku jde přidat. Snad nový fw odstraní... 

0 Like
Members_6rfyHHF
Apprentice
Možnosti

Cau potrebuju radu, vsechno fungovalo vlastni vyzvaneni a taky oznameni vlastni, zniceho nic je to pryc i kdyz jsem hodinky restartoval znova vse nakopiroval neni vlastni vyzvani videt v hodinkach nevis cim by to mohlo bejt. Dik

0 Like
Members_6rfyHHF
Apprentice
Možnosti

Taky mam ten problem jen watch 4 classik vse fungovalo po aktualizaci proste nefunguje. Zkousil jsem tovar nastaveni vse znovu a nic proste to nejde.

0 Like
erny46
First Poster
Možnosti
Nejdet to nikde se ve vyzvánění nic neobjevi
Jitrocelka
First Poster
Možnosti
Buďto nějaká aktualizace nebo něco ale mě to taky nejde ikdyz ji dám do vyzvánění a pak restart tak tam stejně není. Watch4 classic
0 Like
Riči
First Poster
Možnosti
Dobrý den jsem s toho úplně v pr. Tohle je na mne moc málo info mám watch6 klasik a chtěl bych tam jiné svoje vyzvánění a opravdu nevím jak na to i přes to že jsem šel podle vašich instrukcí jsrm už trochu starší a tohle moc neovládám. Jen nechápu proč to ty hodinky neumí samy stejně jako telefon mám NOTE 20 ULTRA moc děkuji za odpověď případně video návod jak na to 👍👍👍🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️ s pozdravem Riči
0 Like
Ifen
Voyager
Možnosti
Tak mám podobný problém, mp3 sice vidím, mám ji nastavenou, ale vyzvání jiným, integrovaným tónem. Watch 6 Clasic.
Members_FLxO5Kr
Student
Možnosti

Tak toto aj mňa zaujíma...mam presne ten istí problém mp3 vidím a aj nastavene ju mam ako zvonenie.. ale hra úplne niečo iné co je prednastavené v hodinkach.hodinky Watch 6 LTE.dik za nejaké informácie.