Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy watch

(Subiect creat la: 07-11-2021 10:42 AM)
898 Vizualizări
Adyp72
Voyager
Opțiuni
Buna,
Cand vreau sa raspund prin voce de pe ceas la un mesaj de pe Whatsapp primesc mesaj ca singura limba acceptata este engleza.Stie cineva daca se poate descarca si romana?Multumesc!
2 Soluţii
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu este suportata limba Română.

Tastatura si modul de raspuns prin voce sunt ale Google, mai precis Gboard. Limba Română nu se afla printre limbile suportate. Initial, Gboard este setat pe limba ceasului sau, daca aceasta nu este suportata pe Engleza. Se poate schimba limba apasand lung pe tasta spatiu a tastaturii ceasului

P. S. Îmi dau seama ca nu ai specificat despre ce ceas este vorba. Raspunsul meu este valabil pt ceasurile cu Wear OS desi pe Samsung posibil ca Gboard sa fie inlocuit cu tastatura Samsung. Dar nici în acest caz nu este suportata Româna.

Pe ceasurile cu Tizen era oricum tastatura Samsung si nici acolo nu este suportata

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
Dj-Mișu
Explorer
Opțiuni
Salutare. Eu dețin un Galaxy Watch. Am o aplicație care atunci când răspund prin voce îmi scrie in limba română.
Mobiteka G-keyboard Pro se numește și bineînțeles că îi pe bani.
Aplicația asta e bună dar doar dacă vrei să răspunzi prin voce, modelul de scris este foarte greoi nu este așa de rapidă tastatura ca și cea de la Samsung.
Sper să fi fost de ajutor cu răspunsul

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

6 Răspunsuri
David889
Hotshot
Opțiuni
Si eu am aceiasi intrebare 🤣
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu este suportata limba Română.

Tastatura si modul de raspuns prin voce sunt ale Google, mai precis Gboard. Limba Română nu se afla printre limbile suportate. Initial, Gboard este setat pe limba ceasului sau, daca aceasta nu este suportata pe Engleza. Se poate schimba limba apasand lung pe tasta spatiu a tastaturii ceasului

P. S. Îmi dau seama ca nu ai specificat despre ce ceas este vorba. Raspunsul meu este valabil pt ceasurile cu Wear OS desi pe Samsung posibil ca Gboard sa fie inlocuit cu tastatura Samsung. Dar nici în acest caz nu este suportata Româna.

Pe ceasurile cu Tizen era oricum tastatura Samsung si nici acolo nu este suportata

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Adyp72
Voyager
Opțiuni
Mersi de raspuns!Nu am mai precizat tipul de ceas pt ca scria ceva mai sus,Galaxy watch! :))
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eh da dar generic toti spun Galaxy Watch si sunt vreo 3 modele. Am avut si eu ceasul si mi-a placut foarte mult. L-am tinut pana cand am luat un smartwatch bazat pe Wear OS

Soluţie
Dj-Mișu
Explorer
Opțiuni
Salutare. Eu dețin un Galaxy Watch. Am o aplicație care atunci când răspund prin voce îmi scrie in limba română.
Mobiteka G-keyboard Pro se numește și bineînțeles că îi pe bani.
Aplicația asta e bună dar doar dacă vrei să răspunzi prin voce, modelul de scris este foarte greoi nu este așa de rapidă tastatura ca și cea de la Samsung.
Sper să fi fost de ajutor cu răspunsul
Adyp72
Voyager
Opțiuni
Mersi!