Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy Watch Ultra

(Subiect creat la: 31-12-2024 10:57 AM)
35 Vizualizări
CipriG
Pathfinder
Opțiuni
Salutare! Mi-a adus Moșul, pentru ca am fost cuminte :), un Galaxy Watch Ultra. E mișto și se simte trecerea de la Watch 4 Classic, chiar dacă și acesta a primit recent One UI 6. Ce m-ar interesa e cum pot sa verific temperatura corpului în orice moment al zilei, nu doar în timpul somnului sau ce aplicație recomandați ca sa pot face acest lucru. Mulțumesc!
39 Răspunsuri
CipriG
Pathfinder
Opțiuni
Galaxy watch ultra nu te mai atenționează când nivelul bateriei e sub un anumit nivel? Nu reușesc sa regăsesc aceasta opțiune în setări. Sau se poate face vreo rutina pe ceas sa primesc o alerta când nivelul bateriei e sub un anumit procent?
0 Aprecieri
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Caracteristici bune, prost implementate software Exact cum scria un review anterior pe site pe care l-am citit deabia după achiziționarea lui Galaxy Watch Ultra de mosu', dar asta e. Îmi place ceasul doar că are multe minusuri la capitolul software (de ex. dacă vrei să masori temperatura corpului trebuie să fi femeie, să ai ciclu, și chiar și așa nu o masori manual ci se face automat) deci nu are software pentru măsurarea temperaturii corpului după bunul plac al posesorului, pentru a vedea funcțiile ekg și tensiunea arteriala trebuie încă o aplicație instalată pe telefon (Samsung Health Monitor) de ce??? de ce nu e inclusă in Samsung Health? Backup nu se poate face doar automat și se face noapte cu Samsung Switch care mai taie din viața bateriei...Samsung urmăriți asta? Opriți funcția si puneți posibilitatea de a face Backup la cerere sau într-o anumită zi... Bateria?...maxim 2 zile ține cu unele funcții active doar nu îți iei smartwatch să îl folosești ca ceas...probabil că mai puțin dacă mai activezi și esim sau mai multe funcții... se încarcă greu (aprox. 2 ore nu am cronometrat exact, doar am observat). N-am scris despre rezistență că asta este relativă e totuși un ceas nu un ciocan și asta ar trebuii să te facă mai atent.... Fețe sunt deocamdată puține gratuite (care să fie pe placul meu) dar probabil că vor mai apărea pe măsură ce ceasul va fi adoptat de mai mulți utilizatori. Pentru asta Samsung trebuie rapid să ia măsuri pentru remedierea lipsurilor software. La prețul care se găsește este un produs nefinisat și neterminat exagerat de scump! deja mă întreb dacă nu mai bine luam echivalentul de la Huawei care e la același preț dar cu software mai finisat și un design parcă mai robust (mă refer la varianta Titanium) Deci dacă se rezolva problemele relatate și ar mai fi... dar astea sunt la prima vedere...va merita prețul cerut. Am dat doar 3 stele din cauza lipsei software grave care au efect atât asupra bateriei cât și a utilizării acestui smartwatch de altfel frumos. ps . pentru temperatura am găsit o aplicație in Google Play Store dar nu este gratuită dar pentru cei care vor (ca subsemnatul ) această funcție nu costă mult (am achiziționat-o) denumirea ei este "Body Temperature Pro" și este de la "SP Watches". Acum o altă mare problemă care am observat-o după ce am instalat ceasul pe telefon:"Samsung Health " consuma enorm bateria telefonului 21.1% la 1 min screen time.1735635454097.jpg
Bluebboons
Pathfinder
Opțiuni
Cred ca nu a aparut acest feauture deocamdata
0 Aprecieri
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Aici e Soluția la problemă, aici este interfața aplicației... rușine Samsung... că puneți utilizatorii la cheltuieli suplimentare... chiar dacă aplicația nu este perfectă, este funcțională! uite link:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spwatches.bodytemperaturepro20241231_111609_1000108805_1735636572.jpg
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Și niște citiri, doar că ultima (Body Temperature) e luată pe corp (adică exact de sub axila ca și termometrul doar că e cam incomod și nu trebuie să ai blocare ecran cu pin activă când măsori) și corespunde cu cea a termometrului Thermoval.20241231_111639_1000108806_1735636602.jpg20241231_111703_1000108807_1735636625.jpg20241231_112439_1000108808_1735637081.jpg20241231_113105_1000108810_1735637502.jpg
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
La acele temperaturi ale corpului ai fi mort deja. Deci care este utilitatea acelei aplicații și a măsurătorii?
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
acele temperaturi sunt reale pe încheietura mâinii, de aceea nu se ia temperatura pe încheietura mâinii, iar ultima e reală sau mă rog cât se poate de reală și e luată așa cum am zis sub braț... oricum pe mine m-a deranjat reclama falsă la anumite funcții și caracteristici promovate de Samsung la acest smartwatch...
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu zic că nu sunt reale pentru piele. Dar la ce te ajută? Nu au nicio importanță din punct de vedere medical pentru că nu au nicio legătură cu temperatura corpului (cea interna măsurată de termometrele medicale). Dispozitivele care au funcții (afișează informații) asemănătoare cu cele medicale sunt reglementate prin legi și trebuie să aibă autorizare. O astfel de măsurătoare nu o să fie niciodată autorizată în UE pentru că oricâte avertismente s-ar pune, mulți utilizatori ar interpreta temperatura ca fiind cea internă așa cum au făcut-o și în pandemie când la 25 de grade afișate de termometrul pentru obiecte totul era ok.
De altfel vezi ca nici tu nu înțelegi ce măsoară de fapt ceasul și la ce este utilă sau nu acea temperatura.
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
in lipsa unui termometru ultima Citire realizată sub braț se poate lua în considerare si corespunzătoare cu citirea unui termometru medical digital autorizat sau nu ăștia sunt niște bani în plus la stat (când zici autorizații asta e sorry) termometru adevărat cu mercur e interzis dar totuși în spitale se folosește cu toate că nu e "autorizat". ok asta e dar dacă Samsung include funcții care sunt promovate de ce nu include și soluții software la acele funcții (bune, rele cum ar fi ele). Ați încercat funcția de oxigen din sânge? ce legătură are cum ții mâna? Sunt aparate de 2 bani care măsoară acest lucru fără să ții mâna într-o anumită poziție...
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Autorizarea este necesară la vânzare. Dacă le ai acasă le poți folosi și dacă sunt radioactive, nu doar cu mercur 😅. Nu te oprește nimeni. Dar nu are voie nimeni să le vândă.
Nu este vorba de costuri sau de soft în acest caz. Ar fi foarte simplu de implementat.
Ceea ce vrei tu este doar un moft complet inutil. Așa cum spuneam nu este un dispozitiv medical, un termometru medical ar trebui să aibă oricine în casă, ceasul nu se folosește în niciun caz la diagnosticare, iar faza cu ceasul sub braț, pe lângă faptul că e din categoria filmelor cu Stan și Bran, nu este nicidecum o metodă de a vedea dacă ai febră sau nu.
În ceea ce privește măsurarea oxigenului în sânge, a pulsului, sau a tensiunii, inclusiv atunci când sunt măsurate cu aparatura medicală (chiar în spital) există recomandări privind poziția în timpul lor. Atunci când faci o singură măsurătoare (manual eventual) contează mult poziția și mișcarea pentru că cele două pot influența circulația sângelui și automat și măsurătoarea. Altfel obții tot o valoare de moment specifică doar mâinii, dar nu întregului organism. Pentru a te lămuri mai bine îți sugerez să întrebi mai bine un medic.
Atunci când este măsurare continuă (în timpul somnului). însă se vede evoluția valorilor și se pot elimina cele eronate (și acolo apar).

Deci în consecință, nu are nicio legătură cu prețul sau cu softul, cu doar cu (in)utilitatea acelor funcții și capacitatea fizică de a măsura.
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
concluzia e una singură: nu mai luați smartwatch-uri că doar aruncați banii. Eu totuși cred că pentru banii dați sunt îndreptățit să am pretenții, mai ales la un produs care se vrea de top, sau flagship cum îi zic ei, apropo am citit pe forum că nici nu rezistă la șocuri asta in condițiile în care sunt promovate că fiind rezistente, am 2 Huawei GT2 Pro de vreo 5-7 ani (nici nu mai știu exact) care nu au nici o zgârietură pe care le-am înlocuit cu Xiaomi Watch 2 Pro dar toate 3 nu prea merg pe umilul meu Samsung Note20 5G așa că m-am gândit că un Samsung Galaxy Watch Ultra va fi ok dar SURPRIZĂ! doar 50% mulțumit pe deasupra nu am reușit să îi fac Care+ pentru a fi acoperit de accidente nedorite deoarece nu a fost luat de pe Samsung Shop pentru că mi-au anulat comanda... fără să fiu contactat sau întrebat...toate bune dar de ce să nu pot face asigurarea la un produs Samsung pe site-ul lor (chat-ul pe Whatsapp nu funcționează am încercat și să vorbesc)??? De asemenea am multe produse Samsung dar până acum nu am avut astfel de experiențe dezamăgitoare.
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Am revenit cu niște poze referitoare la baterie. Am urmărit etape ale bateriei și statistici de pe ceas, concluzii trageți voi.20250101_123544_1000108839_1735727827.jpg20250101_123633_1000108841_1735727855.jpg20250101_154454_1000108845_1735739119.jpg20250101_154628_1000108846_1735739212.jpg
0 Aprecieri
CipriG
Pathfinder
Opțiuni
La multi ani! Și mie îmi consuma Assistant-ul destul de mult din bateriei, deși nu îl folosesc. Asa ca l-am dezactivat. Adevărul e ca sunt anumite anomalii pe care nici eu nu le-am înțeles. La 97% procent îmi arata ca durata de viață e de 9h și ceva.
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
nici eu nu-l folosesc dar nu îl dezactivez pentru că nu cred că e real consumul care îl afișează ceasul inclusiv durata de viață. Și eu l-am instalat pentru utilitate (cred că e cel de la Google nu Bixby dar nu contează)
0 Aprecieri
CipriG
Pathfinder
Opțiuni
Ai idee cum pot face sa primesc notificare când nivelul bateriei e sub un anumit procent? La GW4 clasic primeam o alerta la 15%, dar la GWU nu am găsit nicio setare.
0 Aprecieri
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Wear Battery Monitor de
Malcolm Bryant din Google Play Store acum testez
edit: la mine funcționează doar mai trebuie ajustări la setări...20250103_215550_1000108930_1735934169.jpg
0 Aprecieri
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
continuare poze și menționez că 2 zile a fost cu Wi-Fi, BT, NFC, Locație, active iar după 2 zile a rămas doar BT activ. Fără funcția salvare baterie activă. Și fără AOD activ. Total va fi probabil ~65 ore până la 1% Update: gata e "mort" ora 17.04 iar încărcarea a de la 17.05 durat 1ora și 40 minute până la 100% cu încărcător de 64w multiport, nu original de Samsung de 25w dar nu cred că e relevant... din moment ce ceasul nu suportă încărcarea wireless convențională doar adaptorul inclus.20250101_162657_1000108849_1735741789.jpg20250101_162815_1000108850_1735741775.jpg20250101_163047_1000108851_1735741868.jpg20250101_170416_1000108853_1735743912.jpg
0 Aprecieri
Dragos1987
First Poster
Opțiuni
Mai are cineva probleme cu bateria la watch 6 classic, după update?
0 Aprecieri
Opțiuni
Exista translator romana engleza gratuit pentru samsung watch ultra?
0 Aprecieri