Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Galaxy watch ultra

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 30-07-2024 02:18 PM)
525 Προβολές σελίδας
ANDREASMIKY
Explorer
Επιλογές
Μείνετε μακριά από το ρολόι. Το πήρα με προπαραγγελια και δεν βγάζει ούτε ημέρα στην μπαταρία. Ότι χειρότερο έχει υπάρξει. Έχασα τα λεφτα μου. Λυπάμαι 
31 Απαντήσεις
christinatheo
Pioneer
Επιλογές
Ποιο ρολόι πήρατε ακριβώς;
ANDREASMIKY
Explorer
Επιλογές
Το galaxy watch ultra.
christinatheo
Pioneer
Επιλογές
Εγω που έχω το galaxy 6 μου κρατάει 2 με 2 μιση μέρες τουλάχιστον.. μήπως πρέπει να μιλήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της samsung?
ANDREASMIKY
Explorer
Επιλογές
έκλεισα το τηλέφωνο με την εξυπηρέτηση πελατων και μετά έκανα την ανάρτηση. Λόγω πολλών αισθητήρων μου είπαν συμβαίνει αυτό. Και λέω άλλο διαφημίζατε παιδιά! GARMIN και πάλι garmin. Αυτό τους είπα. Και το βάζω για πούλημα. Αυτό
IchigoGR
Voyager
Επιλογές
Να ξέρεις έχει θέμα λειτουργικό και δεν αφορά ολες τις συσκευές. Η Samsung ήδη ετοιμάζει το fix.
GeorgiaP_
Moderator
Moderator
Επιλογές

Καλησπέρα 👋 Επαληθεύσαμε ότι έχει σημειωθεί αύξηση της κατανάλωσης μπαταρίας σε ορισμένες συσκευές στο Galaxy Watch Ultra, Watch7.​ Επί του παρόντος, εργαζόμαστε σε update του S/W για να βελτιώσουμε αυτήν την κατάσταση και θα παρέχουμε ενημέρωση S/W σύντομα μέσω της ενημέρωσης FOTA.​

Ενημερώστε με την πιο πρόσφατη έκδοση S/W της συσκευής όταν είναι διαθέσιμη.​

Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε.

ANDREASMIKY
Explorer
Επιλογές
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Μακάρι να είναι αυτό. Αλλά η samsung,το λειτουργικό της και η μπαταρία είναι μαλωμένοι μεταξύ τους. Έχω το fold 5. Με εξοικονόμηση μπαταρίας μονίμως για να βγάλει μια ημέρα. Δεν ξαναπατάω στην samsung. Είχα παλιά samsung γύρισα γιατί πίστευα ότι κάτι θα έχει αλλάξει. Γελαστηκα!
IchigoGR
Voyager
Επιλογές
Είναι σε τι συσκευή θα πέσεις. Εμένα το 7 44mm lte μου βγήκε δόξα τω θεώ μια χαρά. Σε άλλους χάνει 10% κάθε μία ώρα. Στο εξωτερικό σου κάνουν αντικατάσταση, εδώ Ελλάδα δε ξέρω αν ακολουθεί την ίδια τακτική η Samsung ειδικά δε τώρα που έχει αναγνωρίσει την ύπαρξη σφάλματος λογισμικού. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τελείως το google assistant πάντως επειδή αυτό λένε οι περισσότεροι πως φταίει.
https://www.sammobile.com/news/samsungs-working-on-a-fix-for-galaxy-watch-7s-battery-problem/
ANDREASMIKY
Explorer
Επιλογές
Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Όπως έγραψα και πιο πάνω έχω τι fold 5. Λειτουργικό, μπαταρία και samsung έχουν τσακωθεί. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!