Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy watch SM-R800 volání přes Wifi

(Téma vytvořeno: 19-10-2021 11:00 AM)
927 Zobrazení
Members_xHNNiLS
First Poster
Možnosti

Ahoj, mám Galaxy watch 46mm, podporují fci volání přes BT, údajně by mělo fungovat i volání přes wifi, když jsou ve stejné síti jako TEL a na tel je to povolené. Ze strany tel jsem "volání a zprávy v dalších zařízeních" zapnul.., nicméně hodinky na hovor nereagují, pouze pak dojde oznámení o zmeškaném volání, a i když na něj kliknu že chci volat zpět, tak vyžadují připojení k BT.

Tel mám A52s 5G, nějaký nápad? Děkuji

0 Like

1 Řešení

8 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, máte na obou zařízeních nastavený stejný Samsung účet?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Members_xHNNiLS
First Poster
Možnosti

ano, to by jinak nefungovalo ani oznámení, to ale valí přes wifi v pohodě..,  nikde se ale o této funkcionalitě na netu nepíše.. 😞

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

@AndroidGuru nevíš náhodou?

Podle mě by to mělo fungovat dokonce i když je zařízení v jiné síti. Ale já to nikdy nezkoušel a teď nemám hodinky, které by to uměly...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Members_xHNNiLS
First Poster
Možnosti

no vypadá to, že to snad nikdo nikdy nezkoušel, a je to v podstatě jediná fce, kterou na těch hodinkách potřebuji...

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ahoj,

ano, přesně toto jsem zkoušel a mě to fungovalo jak na Galaxy Watch Active 2, tak na Galaxy Watch 3. Je to právě ta funkce "Volání a zprávy na dalších zařízeních". Potom to funguje tak, že pokud jsem s hodinkami mimo dosah telefonu (ale pořád na wifi), tak na hodinky mi stále přichází SMS i hovory.

Members_xHNNiLS
First Poster
Možnosti

tak super, šlape to!! :face-with-tears-of-joy: paráda, díky

Jen ještě pro info, mám dual SIM, předpokládám, že to umí přenášet hovory jen na jednu sim, která se nastaví v tom sdílení.. nebo je možnost přijímat z obou?

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Zdravím @Members_xHNNiLS,

ano, toto jsem přímo nezkoušel, ale mám pocit, že to jde jen na 1 číslo. Pokud tedy vše funguje, prosím o označení odpovědí - přijmout jako řešení - ty příspěvky, které Vám pomohly k dořešení.

Díky a hezký den.

0 Like