Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy watch s Health

(Téma vytvořeno: 15-03-2021 03:40 PM)
588 Zobrazení
Kulich80
First Poster
Možnosti

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně přehrávání zvuku. V hodinkách spustím cvičení s vedením např každý kilometr a v telefonu si pustím hudbu např ve Spotify. Mohu ve sluchátkách poslouchat zároveň jak vedení z hodinek, tak hudbu ze sluchátek? Umím poslouchat buď jen hudbu z mobilu, ale pak mi vedení nemluví do sluchátek nebo naopak propojím hodinky se sluchátky přes bloototh, ale pak mi zase nehraje hudba z mobilu do sluchátek, ale vedení aplikace ano. Děkuji za rady. 

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, bohužel takto bluetooth zařízení nefungují. SLuchátka mohou sice být spárována s více zařízeními, ale nemohou být připojena k více současně.

Ovšem řešení by to možná bylo: do hodinek jde nainstalovat Spotify, takže pokud si spárujete sluchátka s hodinkami a připojíte je a pak pustíte Spotify z hodinek, mohlo by to fungovat.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, bohužel takto bluetooth zařízení nefungují. SLuchátka mohou sice být spárována s více zařízeními, ale nemohou být připojena k více současně.

Ovšem řešení by to možná bylo: do hodinek jde nainstalovat Spotify, takže pokud si spárujete sluchátka s hodinkami a připojíte je a pak pustíte Spotify z hodinek, mohlo by to fungovat.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, to co píše @Libb funguje. Nedávno jsem běžel a hudba mi hrála ze spotify (z hodinek) a po každém km se hudba ztlumila a vedení cvičení mi nahlásilo tepovku, km a čas. Aspoň ve spojení S21U a buds pro. Ale matně si vzpomínám, že mi to fungovalo úplně stejně i v případě, když mi hrálo spotify z telefonu.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Nebyl S Health aktivní v telefonu? Nebo si to možná vzájemně umí předávat - já bohužel GW nemám, tak to nemám jak vyzkoušet. A i kdybych měl, odmítám něhat 1km, abych to zkusil...

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Pro jistotu jsem to dnes vyzkoušel, zapl na hodinkách kruhové cvičení, do toho spotify a po nějaké době mě to opravdu informovalo o spálených kaloriích, tepu atd. Potom co jsem v telefonu i v hodinkách změnil jazykovou sadu, tak dokonce v cz. Watch 3.

0 Like
foggy22
Explorer
Možnosti
kde se prosim meni jazykova sada ? na me stale hodinky mluvi EN
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Nastavení - obecná správa - jazyk, musí být čeština, převod textu na řeč použít systémový jazyk. Poté v aplikaci Wearable - obecné - převod textu na řeč - čeština. V hodinkách v nastavení - obecné - převod textu na řeč, také nastavena čeština a mělo by to jít.

foggy22
Explorer
Možnosti
díky za radu, vše nastaveno tak to snad bude i fungovat 😉
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Pokud to pomůže, prosím označte odpověď jako řešení pro případné ostatní uživatele. Děkuji.

foggy22
Explorer
Možnosti
Čeština funguje díky. Rád bych to označil jako řešeni ale bohužel nemám kde 😒
0 Like