Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy Watch rotund sau rectangular?

(Subiect creat la: 14-03-2024 11:10 AM)
282 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Am citit un articol pe SamMobile, care spune că Galaxy Watch7 o să vină cu o schimbare radicală la nivelul design-ului, mai precis va avea o formă rectangulară, nu circulară.

Nu este menționată nicio sursă oficială, deci informația trebuie privită exclusiv ca fiind un zvon.

Trecând peste asta, aș vrea să vă întreb pe voi ce părere ați avea dacă ceasurile Galaxy Watch vor fi pe viitor rectangulare. Cum vă place mai mult, rotund sau dreptunghiular? Aș aprecia dacă v-ați motiva alegerea.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
13 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu imi plac ceasurile patrate, rectangulare. Motivatia nu e alta decat ca nu imi place cum arata. 

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Adevărul este că folosesc ceasuri și de la alți producători, tot rotunde, și m-am obișnuit cu această formă. Rectangular mi s-ar părea cel puțin ciudat.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am testat putin FIT3-ul sotiei. E ok pentru ca e mica bratara, dar tot nu imi place forma.

ElfStone_0-1710408764832.png

DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare! Asta e singurul motiv si pentru mine. Insa, imi aduc aminte ca pe vremea lui Gear 2 sau Neo ma enerva faptul ca majoritatea fetelor erau circulare si nu incadrau ecranul. Era fata circulara si restul negru. Acum cu siguranta ca gasesti. Totusi, mie forma circulara imi place cel mai mult, mai ales ca sunt fan ceasuri mari. Am avut si Gear S si l-am vandut repede.
P.S. Sed, de gustibus non est disputandum 🤟
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Salut. Și eu prefer cele rotunde. Motivația este simpla, asociez cu samsung , cu rama rotativa .
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Știu ( de fapt am citit și eu informația) și îmi aduc aminte de primul Gear, apoi dacă nu ma înșel a urmat Gear 2/Neo...și într-adevăr, atunci părerea greoi, de purtat pe mâna mai ales dacă vrei să iți monotorizezi somnul, ca acum. Apropo de asta, Încă de la Galaxy watch 3, eu zic că nu ar fi nici o problema ca să faci lucru ăsta ( în cazul meu). Menționez Încă o dată că, de la watch 3 încoace am avut toate seriile până la watch 6 Classic (de acum). Deci și eu as zice sa rămână la "forma "de acum , ptr că cele patrate/dreptunghiulare sau rectangular/e o sa fie incomode de purtat mai ales de persoane...(ca mine, mai active care își monitorizează sănătatea și/sau somnul).
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Din totdeauna mi-au plăcut ceasurile rotunde, la cele pătrate am spus pas și spun pas în continuare. Nu cred că aș purta unul patrat vreodată.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Un ceas patrat/dreptunghiular arata bine in cazul ceasurilor clasice/analogice mici, unde ceasul este cam la aceeasi latime ca si bratara/cureaua lui. Un smartwatch patrat arata ca si o jucarie sau un ceas pentru copii.

0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai naibii astia cu măru cum nu le-au nimerit ei cu ceasu... Sau le-au nimerit? 🤔

Whatever, tot rotund imi place dar ca si utilitate, un ecran dreptunghiular permite o afisare mai buna a informatiilor

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Prefer varianta rotundă, tocmai pentru că nu diferă față de un ceas clasic
Rapha24
Legend
Opțiuni
M-am învățat cu ele rotunde dar parca dreptunghiular ar arăta nițel mai interesant oleacă. Oricum e bine atâta timp cât e Samsung!! 😎 🤠 🤤 🤤🤫🤭 🤗 🤗 🤗
0 Aprecieri
B_Alex85
Helping Hand
Opțiuni
Singurul dreptunghiular pe care l-as purta.q3858520-jaeger-lecoultre-reverso-classic-large-small-seconds-jlc0133456_1000010249_1710512971.png
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Dar știu că nu ești ieftin :)))
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
0 Aprecieri