Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy watch rose gold krokomer

(Téma vytvořeno: 16-01-2019 08:18 PM)
3711 Zobrazení
Radka82
Journeyman
Možnosti

Mam takovy problem. Mam hodinky a chci je pouzivat pri venceni kocarku, ujdu okolo 6km asi 2x denne. Bohuzel, kdyz dam ruce na madlo kocaru a bez toho to nejde, ze ano :). Tak se mi kroky nenacitaji. Deje se tomu ikdyz dam aktivitu chuze a nebo necham aut.detekci cviceni. Proste bez pripocitani kroku. Zjistila jsem, ze i na trenazeru heat je to stejne. Pokud jsem dala hodinky misto na ruku na raminko tilka tak pocitalo. Je to normalni. 

No bohuzel jsem i jeden den po dome, co jsem chodila po patrech s kmitanim rukou mela 0kroku a na mobilu 400m. Nedocte se to ani dotatecne proste nic. Denni rozdil mezi hodinky a mobil je 40% kroku (mobil ma vic).

Dekuji za pomoc 

37 Odpovědi
bazarprodej
Journeyman
Možnosti

Tak jestli spíš telefon nepočítá kroky špatně 😉

jinak mám klasiku 46 a jen jednou psal uplne nesmyslnou vyěku nad mořem, ale to stčilo zkalibrovat a už zase ukazuje jak má. A jestli počítá kroky správně? To ví bůh 😄 težko říct, ale úplný kraviny to nepíše jak to někdo taky popisoval 🙂

0 Like
Radu67
Apprentice
Možnosti
Neporovnavala jsem jen s s telefonem, ale i s Semsung Gear 3, ktere jsem mela na ruce s SGW. To by tedy byla velká náhoda ze by i telfon s Gearama na pocitali na 5000 krocich o 2500 vic 😀.
0 Like
Bajuška
First Poster
Možnosti

Dobrý deň. Ja mám teda taký istý problém. Chcela som tieto hodinky hlavne aj kvôli tomu aby mi rátali kroky ked chodím s kočíkom na prechádzku, pretože mobil mávam v taške pripevnenej na kočíku a tam mi kroky neráta. Lenže ako píšete, hodinky sa tvária akokeby som sa ani nehýbala a to prejdem aj 6 km. Škoda, som z nich celkom sklamaná.

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

@Bajuška: mohu potvrdit, že při chůzi s kočárkem hodinky skutečně kroky nepočítali...

0 Like
Miras1
Journeyman
Možnosti

Hodinky kroky nepocitaji pokud s rukou nehýbejte prirozene pri chuzi.Predtim jsem měl jiné hodinky a taky nepočítali.

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Chůze s kočárkem je více podobná jízdě na kole, proto se kroky nepočítají. Jsou náramky, které to tak automaticky detekují. 

0 Like
Martina_B
First Poster
Možnosti

Zdravím, stejné hodinky a stejný problém.. jen při delším držení ruky na madle kocarku automatická detekce cvičení- cyklistika🙈.

0 Like
LucieJB
First Poster
Možnosti

Mám úplně stejný problém.  Rozdíl mezi mobilem a hodinkami je markantní. I kdyz jsem zapla velkou citlivost na měření a GPS. Pri držení kočárku to kroky neměří anebo pokud nasadim svižnější tempo spustí se jízda na kole. Lucie 

0 Like