Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy watch počítání kroků

(Téma vytvořeno: 05-01-2020 01:25 PM)
3936 Zobrazení
Hanzi
Apprentice
Možnosti

Po aktualizaci Samsung Health nejde nastavit počítání kroků pouze z hodinek.Počítá kroky dohromady s telefonem a ukazuje nesmysly. Počítá kroky i na gauči s telefonem v ruce.

10 Odpovědi
pepapepa
Pioneer
Možnosti

Dej mob. telefon pak v pravo nahoře tři tečky pozastavit počítaní kroků. Pak přepni na všechny kroky a bude počítat jenom hodinky.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Hanzi 

U mě tedy počítání kroků z telefonu + hodinek funguje dobře. Aplikace podle mě počítá průměr mezi hodinkami, a pokud někam jdete a máte telefon i hodinky, rozhodně se nenačítají kroky 2x. Jinak doporučuji udělat nastavení dle doporučení @pepapepa 

fajnsnek2
Hanzi
Apprentice
Možnosti

Děkuju za info, ale jak píši původně. Před aktualizací šlo pes tři tečky nastavit zobrazit data o počtu kroků samostatně pro Galaxy watch nebo společně s telefonem.Nyní možnost: Všechny kroky (Galaxy watch a telefon) nebo jen Mobilní telefon. Včera po aktualizaci skákaly kroky na gauči s telefonem v ruce a hodinkama na ruce. Na displeji hodinek přibývaly kroky, protože to asi bralo data z mobilu, který jsem držel v ruce. Tento problém jsem zaznamenal i v jiných diskuzních fórech. Ale i tak děkuju za pomoc.

Zuzana831
Student
Možnosti

Dobrý den, mám stejný problém. Našel jste, prosím, nějaké řešení?

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Zuzana831 

Zkuste postupovat podle návodu v následujícím vlákně:

https://eu.community.samsung.com/t5/wearables/samsung-galaxy-watch-active-2-po%C4%8D%C3%ADt%C3%A1n%C...

fajnsnek2
0 Like
Zuzana831
Student
Možnosti

Děkuji, to jsem už samozřejmě zkoušela, ale po rozkliknutí tří teček tam vůbec nemám možnost Pozastavit počítání kroků. Aplikaci Samsung Health mám aktuální a používám IPhone SE.IMG_0540.PNG

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Zuzana831  Aha, vy máte iPhone... tak s tím zkušenosti nemám, ani nevím zda aplikace Samsung Health má přístup ke krokoměru. 

fajnsnek2
0 Like
Zuzana831
Student
Možnosti

Dobře, i tak děkuji

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

A máte dojem, že hodinky špatně počítají kroky nebo se míchají dohromady kroky z telefonu a hodinek?

fajnsnek2
0 Like