Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Watch LTE T-Mobile

(Téma vytvořeno: 16-09-2024 04:35 PM)
680 Zobrazení
HanysR
Pioneer
Možnosti
Tak dnešním dnem, spustil Konečně T-mobile Watch Connection službu pro naše Galaxy hodinky. Tarif jsem přidal do hodinek úspěšně a vše funguje na výbornou. Konečně si můžeme užívat výlety pouze s hodinkami, bez jakéhokoli omezení. Kdo o tom ještě neví, hurá na to 🙂 První 3 měsíce zdarma, poté 99,- měsíčně 
21 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @HanysR
díky za info. Také funguje bez problémů.

Brunozbruna
Voyager
Možnosti
Ještě bych doplnil nastavení provedete přes aplikaci Wear a přihlášením do Můj T-Mobile. 👍
HanysR
Pioneer
Možnosti
Ano, přesně tak. Přikládám odkaz, kde jsou veškeré informace, včetně průvodce nastavením.

https://eshop.t-mobile.cz/watch-connection?autoLogin=true&error=guest_access&state=86bdc99d-7c57-4d4...
iommu
Pioneer
Možnosti

Zajímavé. Dali si na čas, ale oproti Vodafone jim to funguje i v zahraničí.

JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Hmm, tak pecka. A dokonce to umí i v cizině. Zrovna když jsem se ubezpečil, že se mi Ultry nelíbí a vystačím si s 6 Classic (bez LTE). 😀
0 Like
HanysR
Pioneer
Možnosti
Aha... Vodafone jen v CZ? To jsem netušil, že je to takto omezené. Co jsem koukal, tak T-mobile funguje ve všech důležitých zemích. O2 je na tom jak? Umí roaming?
0 Like
HanysR
Pioneer
Možnosti
Tak opět dilema 😁 Já přešel na Ultry z Watch7 44mm LTE hlavně kvůli baterky a zatím super. Na vzhled jsem si zvykl, koupil jiné řemínky a teď už s esim spokojenost maximální
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Já už si je šel skoro koupit, zkusil v obchodě a nelíbilo se mi to postranní plastové tělo. A pak mi připadaly o dost vyšší, taková cihla na ruce a potenciální problém pro rukávy. To Apple Watch Ultra se mi líbily víc, ale iPhone kvůli tomu nechci. 🙂
HanysR
Pioneer
Možnosti
Ach ty rukávy 😅 tento problém jsem zjistil teď, když je už chladno. Ultry jsem koupil v tričku s krátkým rukávem 😁 Ale bohužel, mám je už rád a nějak se poperu. Apple nepřichází v úvahu.