Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Watch active a iPhone

(Téma vytvořeno: 05-11-2019 10:01 AM)
1308 Zobrazení
IlonaTicha
Apprentice
Možnosti

Dobry den,

jsem tady nova, ze samsungu mi doporucili se sem prihlasit, ze mi tu mozna nekdo poradi, tak to zkusim.

Mam hodinky Galaxy Watch active sparovane s iPhone X. Nikdy zadny problem, az po aktualizaci iOS na 13.2. se mi na hodinkach prestala zobrazovat oznameni (sms, volani). Mate nekdo podobny problem? Doporucili mi resetovat hodinky, to jsem udelala, smazala a znova stahla aplikaci do telefonu a porad nic. Nevedel byste nekdo, jestli je to mozne nejak spravit?

Dekuji moc za odpoved.

Hezky den, Ilona

0 Like
4 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @IlonaTicha 

Jelikož osobně nevlastním zařízení značky Apple, tak bych Vám jen doporučil to co Vám již poradila podpora Samsung - restart hodinek, reinstalaci aplikace. Jelikož to nepomohlo jsou už jen 2 možnosti 

1) Tovární obnovení telefonu - pracné a s nejistým výsledkem, že to problém vyřeší

2) Čekat zda Apple nebo Samsung nevydá aktualizaci, která problém vyřeší. Zatím je Váš případ první zde na Community, takže se patrně nejedná o globální chybu.

Možná se ještě zkuste podívat do nastavení systému iOS, zda není nutné aplikaci Samsung Weareable udělit nějaká oprávnění. Tento systém bohužel téměř neznám, takže Vás nemohu navádět kam se podívat.

fajnsnek2
Dejavu69
Journeyman
Možnosti

Je vyřešeno? Je potřeba to zapnout v nastavení Bluetooth :smiling-face:

IlonaTicha
Apprentice
Možnosti

Dobry den, uz je to vyresene, opravdu to bylo v tom Bluetooth

JM44
Pioneer
Možnosti

Potěšila jste mne že to máte vyzkoušeno, někde v recenzi Samsungu active2 jsem četl že přenos zpráv do iPhonu nefunguje. Manželka má nové Watch active2 a možná přejde na iPhoneX, pokud ji bude nadále zlobit volání její Sony Xperia.

0 Like