Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy Watch Active 2 hudba

(Téma vytvořeno: 26-01-2021 08:24 PM)
539 Zobrazení
Kiki90
Journeyman
Možnosti
Dobrý večer,

Uvažuji o nákupu Galaxy Watch Active 2 a chtěla bych při běhu poslouchat hudbu přes bezdrátová sluchátka Huawei FreeBuds Pro. Jo a nechci s sebou nosit telefon, jde to? Děkuji 
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Kiki90,

nevím, jak fungují bezdrátová sluchátka Huawei, ale měl jsem hodinky Galaxy Watch Active 2 i Watch 3 ve spojení se sluchátky Galaxy Buds i Galaxy Buds Live a hudba zde šla naprosto bez problému. Aktuálně mám spárovaná sluchátka Galaxy Buds Live s hodinkami Watch 3. Telefon mohu nechat doma a jít běhat a poslouchat hudbu a vše funguje perfektně 😉.

Zkuste bezdrátová sluchátka přivést do režimu pro spárování a v hodinkách v aplikaci hudba dáte vpravo tři tečky - zvolíte Zvukový výstup - Zvuk Bluetooth. Potom hodinky začnou hledat Bluetooth zařízení a měly by se spárovat se sluchátky. U Samsungu bez problémů. 

Pěkný den.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, 

fungovat to bude bez problemu jako jakekoli jine bluetooth sluchatka. At to budou Huawei, Samsung, Beats nebo jine. Vsechny vyuzivaji standartu Bluetooth a tak se i v hodinkach pripojite. 

Nevidim v tom problem.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
Řešení
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Kiki90,

nevím, jak fungují bezdrátová sluchátka Huawei, ale měl jsem hodinky Galaxy Watch Active 2 i Watch 3 ve spojení se sluchátky Galaxy Buds i Galaxy Buds Live a hudba zde šla naprosto bez problému. Aktuálně mám spárovaná sluchátka Galaxy Buds Live s hodinkami Watch 3. Telefon mohu nechat doma a jít běhat a poslouchat hudbu a vše funguje perfektně 😉.

Zkuste bezdrátová sluchátka přivést do režimu pro spárování a v hodinkách v aplikaci hudba dáte vpravo tři tečky - zvolíte Zvukový výstup - Zvuk Bluetooth. Potom hodinky začnou hledat Bluetooth zařízení a měly by se spárovat se sluchátky. U Samsungu bez problémů. 

Pěkný den.

0 Like
Kiki90
Journeyman
Možnosti
Dobrý večer,

Takže fungují jenom sluchátka Samsung?
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Teoreticky by to mohlo fungovat, jak jsem psal výše - ale popravdě u značky Huawei nikdo neví. Já sluchátka Huawei nemám, tak to nemohu ověřit. Třeba má ale tuto kombinaci jiný uživatel a vyzkouší ji. 100% jistotu mohu zaručit u Samsung sluchátek a Samsung hodinek - potom můžete jít běhat bez telefonu.

0 Like
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, 

fungovat to bude bez problemu jako jakekoli jine bluetooth sluchatka. At to budou Huawei, Samsung, Beats nebo jine. Vsechny vyuzivaji standartu Bluetooth a tak se i v hodinkach pripojite. 

Nevidim v tom problem.

0 Like
Kiki90
Journeyman
Možnosti
Děkuji moc.
0 Like