Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy watch activ 2

(Téma vytvořeno: 12-03-2022 07:01 AM)
245 Zobrazení
Lukpav15
Pathfinder
Možnosti
Koupil jsem pritelkyni tyto hodinky z druhe ruky, pac nebylo uz mozne koupit nove ruzove ve velikosti 44 mm. Sam mam ty same akorat sede. Pritelkyne ma mobil huawei p20 lite, ze zacatku se zdalo vse v poradku. Po par dnech ale zacaly hodinky blbnout. Samy vibruji, zapinaji se kdy nemaji, nejde ovladat displej, pak zase jde....apd. udekal jsem nekolikrat tovarni restart a porad se to deje. Dnes jsem je zkusil pripojit k memu mobilu galaxy A71. V pohode se sparovaly ale porad nejak blbne displej, nemuzu se dostat pres to uvodni animaci jak se hodinky ovladaji, mam na mysli ty sipky ktere ukazuji kde ma potahnout po displeji. Nema nekdo takovy problem....? Jeste jenom dodatek ja mam model F4A3 a pritelkyne C3D4....
0 Like
5 Odpovědi
Snowi
Navigator
Možnosti
Já bych řekl, že ty hodinky jsou prostě vadné. Podle popsaného chování mi přijde, že hodinky budou vytopeny vodou a pomalu se chystají do křemíkového nebe😐
0 Like
JindraH
Journeyman
Možnosti
Přesně tak, voda...
0 Like
Lukpav15
Pathfinder
Možnosti
Pokud vim tak je pritelkyne nokoupala ale i kdyby, na co maji certifikaci IP68.....?
0 Like
Snowi
Navigator
Možnosti
Jsou z druhé ruky, tedy je nejspíše koupal předchozí majitel. Vniknutí vody a následná oxidace se může projevit az po delší době používání. To IP68 to má, ale nic to neznamená. Výrobce zaručuje voděodolnost za přesně stanovených podmínek. Stačí vzít hodinky do sauny, moře, horké vany, vířivky, vystavit je chemickým látkám atd. a už vybočujete z mezi certifikace a voda tam může vniknout. Pokud nepomohl tovární restart a dělá to i u jiného telefonu, bude to takřka s jistotou voda a pokud hodinky půjdou do servisu, bude výsledek takový, že bude zjištěna oxidace, na kterou se nevztahuje záruka.
figaro1
Voyager
Možnosti

Jednoznačne voda. Mal som podobný problém, podarilo sa mi v záruke vyreklamovať, ale veľa užívateľov so GWA2 nebolo úspešných a reklamáciu im zamietli. GWA2 síce deklarujú vodeodolnosť, ale realita je bohužial iná.

0 Like